Nektek melyik színű kutya tetszik?
Figyelt kérdés
Hovawart- szőke, fekete vagy rajzos?
Ha választani kéne, melyik kéne? Szőkét gyakran goldennek nézik, feketének nyáron kellemetlenebb a hőség.. nem tuddok dönteni . Eddig szőke, utána rajzos, most meg a fekete párti vagyok.
2017. jún. 20. 21:21
1/10 anonim válasza:
és akkor mi van ha goldennek nézik?
2/10 A kérdező kommentje:
nem negatívumként írtam
2017. jún. 20. 21:32
3/10 anonim válasza:
Az összes nagyon aranyos :) De szerintem a rajzos.
4/10 anonim válasza:
Nekem minden kutya fajtából a fekete a kedvencem, főleg ha cser is társul mellé. Utána jön a trikolor, majd végül a barna. A fehér nem tetszik, sem a világos barna vagy golden retriever színű.
6/10 anonim válasza:
Nekem is a világos tetszik, meg a rajzos. :) Az a középső Hovawart szerintem gyönyörű, és nagyon aranyos is.
De egyébként tényleg mindegy, minek nézik. Van jó néhány fajta, ami laikusként könnyen összetéveszthető egy másikkal.
7/10 anonim válasza:
A szomszéd gyönyörű goldenjét állandóan lekuvaszozzák. Nem is értem:D
8/10 anonim válasza:
Fekete vagy rajzos. A szőke számomra túl szelíd, kedves, kevésbé hovawarthoz illő.
9/10 anonim válasza:
Nekem a fekete (macskábol is), de a labit pl szőkének szeretem :)
10/10 anonim válasza:
nekem a rajzos tetszik a legjobban :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!