Nektek hogy tetszik a Gréti név egy kutyának?
Nem sok van belőle,nagyon szép és különleges név. :)
Csak nem a rajzfilmből jött az ihlet?:D
A válaszokat olvasva jöttem rá, hogy ennek a névnek apropója van, tehát ahhoz, hogy ne csodálkozzak a hallatán, tudnom kell, hogy volt valami rajzfilm, ami a tulajdonost megihlette.
Mivel nem láttam a rajzfilmet, nekem furcsa, ha egy kutyának embernevet adnak, kb olyan, mintha Krisztának, Icusnak, vagy kan esetén Miklósnak vagy Lajosnak hívnák.
Grétinek sosem neveznék el egy kutyát, mert a barátnőm kislányát is így hívják, és nyilván nem örülne neki.
Nekem jobban tetszene egy könnyebben kimondható név, én 1989 óta kutyázom, és ilyen női neveket adtam a szuka kutyáimnak- boxer -amerikai staffordshire-német juhász -bull terrier -tacskó veverék - német juhász -vizsla keverék is volt :
CORA, BESSY, FRIDA, MONA,DOLLY , CHILLY. a barátaim lány kutya neveik: ALMA, ELZA, LINDA , PEGGY.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!