Neltek a beauceron juhaszkutyáknak melyik színváltozata tetszik? A harlekin vagy a fekete cser?
Figyelt kérdés
2016. aug. 3. 12:59
3/8 anonim válasza:
A harlekin, de mindkét színben gyönyörű!
4/8 anonim válasza:
Vajon melyik része nem volt hasznos a válaszomnak? :D :D :D
5/8 anonim válasza:
Én is a harlekint tartom szebbnek, de a szín sokad rangú, a harlekin amennyire látom inkább küllem vonal. A jellemben tetsző munkásabb, ösztönösebb, pörgősebbek közül mind fekete-cser.
6/8 anonim válasza:
Harlekinből is van bőven jó pörgős kutya! Nem színtől függ a kutya jelleme. Nekem egyébként a fekete-cser vágott füllel jobban bejön :)
7/8 anonim válasza:
Nekem a szurke foltos. Gondolom az a harlekin. Kicsit mindig az ilyen szinu kutyakrol az jut eszembe hofgy tuti kis huncutok. Persze ez nem fugg a szintol csak ezt az erzest keltik bennem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!