S. O. S. Mi van a kutyámmal?
Ma reggel óta a kutyámnak fáj a bal hátsó lába. Ma sajnos nem tudtam elvinni mert iskolába kellett mennem. Nagyon sajnalom őt aggódom érte. Ha megnyomogatom neki a lábát semmi nem fáj neki , de ha pl járkál akkor vagy behúzza a lábát és ugy megy de néha van hogy leteszi egy kicsit a lábát ugy 2 lépésre néha. Mi baja lehet? Tudom, ti nem vagytok állatorvosok ezt csak a doki tudja pontosan de nagyon aggódom érte bármit megtennék érte. Csak holnap tudom orvoshoz vinni.
Border collie kan , 2 éves.
Lehet,hogy meghúzta és pár nap alatt magától rendbe jön.
Talpát nézd meg nincs-e benne toklász vagy tüske,mert ez is okozhat sántaságot.
De lehet ínszalag-szakadás is. Pontosabbat az orvos mond úgy is.
Nekünk a doki azt mondta ha sántít a kutya rögtön nem kell rohannunk,mert sokszor van,hogy meghúzzák egy ugrás,rosszul lépnek bármi. Pár nap alatt magától rendbe kell,hogy jöjjön. Max az 5 nap, ha 5 nap alatt nem múlik akkor komolyabb a gond. Orvos mondta ezt én hiszek neki.
Voltak ilyen sántikálósak a kutyáink 3 nap alatt elmúlt. Az egyiknél 7 nap múlva sem, annál kiderült a részleges ínszalag szakadás meg lett műtve azóta is szuperál.
Nem feltétlen kell dokihoz rohanni,az sincs kizárva,holnapra elmúlik neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!