Mennyibe kerül egy fajtiszta kölyök shiba inu?
#11: Csak az mar nem Shiba Inu specifikus.
Kerdezo: Valoban nem olcso, koszonhetoen annak, hogy Europaban nagyon ritka, nehez es draga a tenyesztese (messzirool Amerika, Japan) hozzak a friss vervonalakat. Engem altalaban nem erdekel, ki honnan hozza a kutyajat, de a Shiba kemeny dio es ha ebbol kikapsz egy gyengebb eresztest, nagyon meggyulik vele az ember baja. Agressziv, larmas, problemas egyed lesz(lehet) belole.
Sok sikert.
A 11es vagy retardált, vagy csak a kedvedet próbálta elvenni a kutyavásárlástól? :DD
Ne má! Komolyan mondod, hogy a kutyára költeni kell? :D Mesélj még, hogy mi, milyen anyagi ráfordítással jár Csóró János!
#14: "Kb 15-18 ezer minimum. Kizárólag minőségi kutyakaját " ha minosegi kajaval etetned csak a kaja elvinne 15k HuF korul es ebben nincs se jutalom falat se orvos(azt kulonosen nem ertem miert kene havonta orvoshozu vinni, ha semmi baja) se vitamin. Kozmetikust sem ertem, a kutya szore kb. semmifele apolast nem igenyel (a kosz kihullik belole, a szuret meg en is le tudom vakarni). Neharagudj, de en ugy gondolom te tultolod ezt a fajta "gondoskodast" teljesen feleslegesen.
Alapvetoen nehezen kezelheto, ontorvenyu es sok mozgast igenyel. Szore sok gondoskodast nem igenyel (nyilvan evente 2 szonyeget csinal neked vedleskor) normalis mozgatas es taplalas mellett az evenkenti oltasoknal latja a doki az elso 10 evben. Hangosnak valoban nem hangos, de tud sikitani, vonyitani es ugatni is ha van miert. Baromi draga.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!