Az uszkár férfiatlan kutya?
Figyelt kérdés
Melegnek nézhetnek egy férfit csak mert uszkárja van?2017. jún. 14. 20:01
11/13 anonim válasza:
Az összefüggést sem értem. Szerintem nincs olyan, hogy férfiatlan kutya. Az uszkár ráadásul egy nagyon intelligens, értelmes fajta.
12/13 anonim válasza:
Nem ferfiatlan. Teljesen jo kutya. Persze ha valaki versenyfazonra nyirja es rozsaszinra festi... na az ferfiatlan. De egy normalisan kozmetikazott uszkar cuki.
13/13 anonim válasza:
ennyi erővel én meg leszbikus vagyok, mert én inkább a nagyobb testű kutyákat szeretem... Ez úgy hülyeség ahogy van. Másrészt mindenki olyan kutyát vegyen amilyet szeretne senkinek semmi köze hozzá. Én is többször megkaptam, mert németjuhászom van és hogy milyen "tömeg kutyát" választottam. Ja hogy kicsikoromban is nj-nk volt és megmaradt álomfajtámnak, az nem számít.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!