Félek a kutyáktól, talán mert még sosem volt igazán közelemben egy sem. Van ismerősömnek egy német juhász kutyája, kicsit ugrál, játékos. Nem kell tartanom tőle ugye?
Az ismerősöd, ha megfelelően nevelte és jól ismeri a kutyáját, akkor meg tudja mondani, hogy kell-e tőle tartanod vagy sem. Ezt mindig a gazda tudja a legjobban.
Én például biztos vagyok benne, hogy az én kutyám nem bántana téged, akármennyire félsz is tőle. A legnagyobb problémád az lenne vele, hogy (ha nem szólok rá) rád ugrana, nyalogatna. Az ismerősöd kutyájáról viszont mi nem tudunk nyilatkozni, kérdezd a gazdáját erről.
Németjuhász hajlamos néha megbarmulni, és széttépni a saját családját is.
Amit tehetsz, az az, hogy megtnaulod, hogy kell hatástalanítani egy kutyát. Utána nem fogsz félni egyiktől sem. ;)
Ez hülyeség,hogy megbarmul és megtámadja a saját családját!!!! CSAKIS ABBAN AZ ESETBEN,HA ROSSZÚL VAN NEVELVE,VAGY HA EGYÁLTALÁN NINCS VELE FOGLALKOZVA!!!
a németjuhász az egyik legbarátságosabb kutya!nem kell tartani tőle!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!