Ti mit tennétek ebben az esetben?
Ha szenved - és szerintem már szenved - akkor jobb lenne ezt lerövidíteni.
Itt sajnos már nincs remény, nem várható jobbulás, csak sokkal rosszabb lesz!
A szeretetbe ennek is bele kell férni, csak pokoli nehéz.
Hívjátok ki az orvost, de mondjátok, hogy olyan altatást kértek, mintha műtétre altatná és ha már alszik, akkor kapja meg a második szurit. Így semmit nem fog érezni és békésen elmegy.
Ha még elfogad ételt, akkor előtte adjatok neki minden finomságot, amennyi belefér, legyetek mellette simogassátok, beszéljetek hozzá, szeressétek, míg a doki odaér.
Ennél humánusabb dolog nincs, hidd el!
A végső nyughelyébe tegyétek be vele az összes használati tárgyát, tálját, pórázát, esetleg labdáját és mindent, amit ha meglátnátok megfájdulna a szívetek.
Amikor kész lesz a hant, meg fogtok könnyebbülni, de sokáig fájni fog még, ... de ez így is van rendjén!
2-es voltam azért a vízhajtón is gondolkozzatok. bár tudom nem megoldás:(((( Sajnálom.
:( a miénk magától pusztult el de nem láttuk rajta hogy fulladna csak a helyét kereste, elfeküdt, ez már 20 éve volt de ugyanúgy fáj mint akkor:(
Vízhajtót, kálimumot, medrolt, szívgyógyszert szedett.
Egy fél órája volt kint az állatorvos. A kutyust elaltattuk :(
óhhh drága szíveim..
Sajnálom.:( DE legalább tényleg nem szenvedett először elszunyált aztán kaptam csak az igazit. nem érzett semmit!
Hát, sok erőt, tényleg sajnálom:( !
Őszintén, nehéz szívvel együttérzek veletek!
A szomorúság feldolgozásában segítsen benneteket a tudat, hogy szép és hosszú élete volt mellettetek és utoljára még megtettétek érte amit egy szerető gazdi megtehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!