Mire jobb? Miben jobb? Jobb vadászkutya? Jobb sportkutya? Ez relatív.
A mopszot szegényt csak jóindulattal lehet kutyának nevezni, a tenyésztés során egy igen életképtelen, érzékeny fajtát sikerült sajnos létrehozni... :(
Ezeket a kérdéseket sosem értem.
Minél,miben jobb? Vagy a legjobb?
Ez is mindenkinél egyéni.
Én mondjuk minden kutyafajtát szeretek,de tartani kb 3-4 fajta jöhet max szóba.
Mopsz mondjuk nagyon beteges,ilyen melegbe megakar halni kb,sok betegségük van. Viszont ku...a jó jellemű kutyák!!! Igazi egyéniségek.
De nem kéne.
Én Orosz fekete terriert szeretnék. Jelenleg Bichon Frise-m van.
Mármint a legjobb?
Számomra a mudi a tökéletes kutya, külsőre és belsőre egyaránt. Ráadásul magyar. A kicsik közül a csivava, jelenleg is egy csivi keverékem van, egyszerűen imádom, semmi pénzért nem adnám. Amúgy a mopsszal kapcsolatban teljesen egyetértek az egyik előttem válaszolóval, remek jellemű kutyák, groteszk, egészségtelen testbe zárva. Viszont van az ún. puggle, ami bár fajtának nem nevezhető, hiszen konkrétan mopsz-beagle keverék, mégis nagyszerű kutyák, akik a beagle testfelépítésével és ellenállóképességével, illetve a mopsz bohóckodó, bájos természetével lettek megáldva.
Szerintem meg a németjuhász. Nekem az az igazi kutya. Esetleg még a husky, malamut.
Mopsz biztos hogy nem, az csak egy hörgő-röfögő,életképtele, kutyának csúfolt valami.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!