Melyik a "jobb" kutyafajta?
Figyelt kérdés
1 éve tűnt el a dobermanunk és most fogok új kutyát kapni.Szerintetek melyik a jobb az argentin dog vagy az amstaff?Ja és tudom hogy milyenek és a dobinkat és én neveltem lány létemre.Nagyon sok időm van és minden héten járok futni ahova jöhetne velem.És már néztünk kennelt is és a pénz is megvan2017. ápr. 9. 17:40
1/9 anonim válasza:
Mi az, hogy "jobb"? Milyen szempontból? Nem tudom értelmezni a kérdésedet.
3/9 anonim válasza:
Dog. Az amstaffot sokan elitélik. (Én nem)
4/9 anonim válasza:
Amastaff miért lett ekkora divatfajta??? Nekem nincs vele bajom, de nem tetszik hogy egy ilyen kemény kutya mindenféle puhapocs porazanak a végén megtalálható. Nem rad gondoltam Kérdező csak reflektálva az előttem szikora miért vannak sokan ellene a fajtanak. 🙁
5/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! :)
2017. ápr. 9. 21:03
6/9 anonim válasza:
Egyik sem jobb. Neked az egyik persze jobb, de azt mi nem tudjuk megmondani, hogy melyik.
Amúgy hogy tűnt el a dobi? Nem fog megismétlődni az új kutyával?
7/9 anonim válasza:
Hogyhogy eltűnt a dobermann? A kutyák nem szívódnak fel a talajba maguktól. A gazda felelőssége a kutyára vigyázni, ha ez nem sikerült, ha a gazda felelőtlen, akkor miért kell másik kutya?
És mégis mire jobb kutya? Valami speciális célod van, dolgozni akarsz vele? Vagy miért lenne bármelyik fajta is jobb?
8/9 anonim válasza:
Egyik sem jobb. Főleg a gazdától függ milyen lesz a kutya. Egyáltalán nem örülök én sem, hogy ezek divatfajták. Sokuk gazdája dilettáns és veszélyben van a többi kutya, sőt gazda is az elcseszett nevelésű harci kutyáik miatt. Ezt én sem a kérdezőre értettem.
9/9 pppn válasza:
Nekem az argentin-dog tetszik jobban( bár volt a családban és elég kemény kutya de gyönyörűek)
A stafibol a feketefehér tetszik
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!