Egy labrador támad ha kell?
Igen, de kapunk/kerítésen keresztül sok kutya bátor, ha facetoface talalkáznál vele valószínű nem lenne akkora "arca".
csak egy kis szemléltetés, hogy mire is gondolok:
Érdekes amúgy, hogy az enyém mutat némi light házőrző hajlamot, azt nem hinném, hogy képes lenne rátámadni egy emberre, de olyan volt már, hogy otthon a sötétből jött valami furcsa zaj, kábé mintha valaki kinyitotta volna a kaput és erre elkezdett ilyen közepesen félelmetes, mély hangon, lassan morogni a sötétbe bámulva, mondjuk ilyen csak egyszer volt. Mindenesetre ha betörő lennék, ettől
beszarnék szerintem :) Emberre életében egyszer morgott, amikor egy idegen figurának odaadtam egy farakásnyi fát, ami ott volt a kertben már vagy egy éve, az valamiért nem tetszett neki, amikor elkezdte kipakolni, biztos már megszokta a farakást és a sajátjának tekintette :) Persze sürgősen leállítottam erről, utána már rendben voltak egymással.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!