Miért szomorú a kutyám?
Van egy labrador retriever kutyám, nyáron lesz 2 éves, és már egy kicsit több mint egy éve velem van. Már 3 napja elég furcsán viselkedik. Régebb sokat mozgott, de most csak ül vagy fekszik. Közben elég szomorúnak tűnik. És ami még furcsa, hogy azóta nem eszi meg a csontot. Egyszer befalta, de akkor is egyet ,,nyivult,, és kivette a szájából. És mostanában elég keveset is ugat. Pl. régebb amikor oda mentem hozzá, vagy elmentem tőle, akkor mindig ugatot, mostmeg a három nap alatt, kb. 3X ugatot. Max 4-5X. Fűből mostanság elég sokat eszik. Talán ég a gyomra? Azt halottam, hogy nem csak akkor eszik a füvet, ha ég a gyomra. Vagy talán a fogával/fogaival lehet valami? Vagy talán a lába? Mivel elég keveset mozog. Bár nem hiszem, hogy a lábával van valami, mert nem sántít.
Pár nem annyira fontos infó: fiú kutya, és most vedlik.
Beteg. Amit te szomorúságnak látsz, az azt jelenti, hogy rosszul van, fájdalma van.
Fájhat a foga, gyomra, belei, lehet komoly baj is, tehát a teendőd az, hogy vidd el állatorvoshoz még ma.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!