Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Miért ilyen a kutyám?

Miért ilyen a kutyám?

Figyelt kérdés

1 éves amstaffról lenne szó,az a helyzet hogy nem mer harciasan fellépni..Ma reggel egy ember csak úgy bemászott a kapunkon de a kutya nem csinált semmit vagy épp aludt nemtudom..Erre szakember segítségét kell kérnem?

Mindenhol írják hogy nagyon vad kutya meg házörzőnek is tökéletes de ő roszabb mint egy macska..Mit lehetne tenni?

Nem bántam úgy vele mint a cigányok ez lehet a baj?

Állatbarát vagyok és szeretem is a kutyám de ez kicsapta a biztosítékot,lehetett volna ebből baj is de nem csinált semmit..

Félre értés ne essék nem csak azért vettem mert ez a menő meg hogy csak kint ugasson..Rendszeresen viszem sétálni,futattni,naponta órákat játszok vele,de ennek ellenére semmi..

2017. jún. 11. 14:51
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:
Nosza,egyre jobb..
2017. jún. 12. 22:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!