Kutyának emberi nevet adni?
Hamarosan érkezik egy kutyus a családba, és éppen azon dilemmázunk, hogy tipikus kutya nevet adjunk neki (pl Csöpi, Zizi) vagy népszerű kislány neveket (pl Emma, Timi, Lilla bármi).
Esetleg lehet angolos neve pl Ellie, Sophie
Kár, hogy itt a GYK-n nem lehet szerkeszteni a saját hozzászólást. (Az oldal üzemeltetőinek figyelmébe ajánlanám.) Szóval előző válaszomhoz még annyit, hogy a most már felnőtt lányaimmal még mindig emlegetjük,hogy
BARTAMENTI ARTÚR. Annyira aranyos. :)
14-es. :D Cuki. :D A nimfapapagájunk Oszkár volt. Na jó, befejeztem, mert ez Kutyák kategória, a végén még kikapok.
Hogy ne offoljak: Kérdező! Ne adj neki túl bonyolult nevet, mert nekünk most a szomszédban van egy labrador, akinek hetekig füleltem a nevét, hogy jól értem-e. Azt hallottam mindig: Reni. Aztán gyanús lett, mondom, mégsem az, Remi. Az se volt. Kiderült: Lemmye... Áááá....:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!