Lehet-e adni az edzett, rendszeresen futtatott kutyának emberi használatú tömegnövelőt vagy fehérjéket?
Egy normálisan mozgatott kutya izomtömege, súlya, külleme olyan lesz, ami közel van az ideálishoz. Vagyis az ízületei, csontjai számára az optimális.
Semmi szükségük nincs ezekre, nem lesz jobb nekik, sőt... Szóval a válaszom NEM.
Aki szereti az állatát, azt adja neki, ami az állatnak a legjobb. Az emberi tömegnövelők pedig nem tartoznak ebbe a kategóriába.
Vesebaj, májkárosodás, gyomorproblémák ...
KUTYA, nem kísérletinyúl.
Szent Kleofás, ilyet még nem pipáltam.
NEM!! Vagy ha igen, ne csodálkozzon, ha a kutyáját 6 éves korában elviszi a vesebaj.
Ha szépen izmolt kutyát akar az ember, járjon vele naponta sétálni, vigye változatos terepre futni, hegyen-völgyön, úsztassa sokat, húzasson vele súlyt, tegye ki minél többféle, de mérsékelt terhelésnek.
Nem tudom, ki hogy van vele, de nekem emberben is jobban bejönnek az olyan pasik (lány vagyok, tévedés ne essék) akik aktívan sportolnak és arányos, karcsúbb alkatúak, mint a felfújt, kondigépeken gyúrt izomemberek.
Értem! Úgy olvasom nagyon elítélitek. Erre voltam kíváncsi!!!
Nekem úgy mesélik, hogy ez teljesen természetes, meg ajánlják is, állandóan stuffolnak vele.
Én jelen állás szerint jó minőségű táppal etetem kutyámat(Hills,lehet kipróbálom később az Acanát vagy Orijent) illetve napi egyszeri rizs+marhahús keveréket adok neki. Most kapja meg utolsó oltását és nosza megyünk futni.
Köszönöm szépen a segítséget, tuti nem adok neki ilyen cuccokat!
Köszi mégegyszer!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!