Lehet-e adni az edzett, rendszeresen futtatott kutyának emberi használatú tömegnövelőt vagy fehérjéket?
Akkor ne futtasd még! Növésben van, most fejlődik a csontozata, izületei!
Csak annyit szabad futtatni, amennyit magától szalad, játszik stb.
Várd meg, míg 1 éves lesz, utána terheld! Addig is adj neki izületvédőt, pl. Vetri Care GF600-at vagy Luposant!
Így van, Alexandrának igaza van. A terrierfélék alapvetően egészségesek, de nem kell huzigálni az oroszlán bajszát. 7-8 hónapos koráig ne tedd ki fokozott terhelésnek, fut magától is eleget, ha szabadon sétáltatod, és ugyanolyan izmos lesz tőle. De pl. a bicikli mellett való futtatás nagyon megterheli az ízületeit, meg még nem is élvezi. A rövid, intenzív sprintek sokkal jobbak, mintha legaloppozna 10 km-t.
És az ízületvédő sosem árt. Én ajánlom az ArthroMax kapszulát, nekem az vált be (mármint a kutyáimnak).
Értem! Köszönöm!
Most beszéltem a dokival és azt mondta, hogy, ha jó minőségű tápot adunk neki, akkor nem kellenek ilyenek.
Mi Hills-el etetjük a kutyust.
Ma volt lent először és kiélte magát, barátkozott emberekkel és kutyákkal egyaránt, futott, játszott, pisilt, kakilt, mi meg dicsértük. Most ithon döglik, kifulladt...remélem:))
Nézd meg tartalmaz-e zöldkagyló kivonatot!
Mennyi a tápotok fehérje/zsírtartalma?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!