Valaki be tudja linkelni a Jan Fennel Halgassunk a kutyákra
c. könyvet vagy Kutyapszichológia-t? Esetleg evvel
kapcsolatos könyvet?
2010. máj. 18. 15:40
A kutyapszihológia online elolvasható: *****
Bár nekem ez oldalszámra rövidebbnek tűnik, mint a könyv. Aztán a következőt része ez: [link]
Viszont szerintem Collieval mindenképpen járj suliba, mert óriási a munkaigénye. Nálunk van a csoportban két Collie is, és mivel köztudott, én is azt hittem, hogy ők nagyon okosak, és velük lesz a legkevesebb gond, erre ők a legnehezebbek. Mivel nagyon okosak egyfolytában foglalkoztatni kell őket, mert különben valami teendő után néznek. Gondold ki milyen kutyás sporthoz van esetleg kedved, mert a Colliet dolgoztatni kell!
* Automatikusan eltávolított tartalom.2010. máj. 18. 15:55
Illetve megveheted még ezt, a tanításhoz nagyon jól jöhet még!
[link] 2010. máj. 18. 15:59
4/14 A kérdező kommentje:
ja köszi mindenkinek .... emígy agilityre és dogdancingre szeretném egy kennelből. kutyasuliba és járnánk csak sajna nagyon messze van tőlünk ugyanis faluban lakunk.
A két könyv ugyanaz :) CSak előszőr Kutyapszcihológia címmel adták ki, aztán már Hallgassunk a kutyánkra lett a címe. A 2. kötet: Tanuljunk meg kutyául - 30 nap hogy egy életen át megértse kedvencét (asszem), 3. kötet: A kiváló gazdák titkai. Itt az első:
[link] 2010. máj. 18. 18:37
6/14 A kérdező kommentje:
fúú... igy nagyon jo lesz... köszii.. esetleg nemtudod hogy hol lehet beszerezni a 101 kutyatrükk c. könyvet?
[link]
de szerintem ha agilityt, vagy dogdancinget akarsz, ahhoz muszáj lesz suliba járnod, anélkül óriási hátrányban leszel. Nálunk a suliban van olyan csaj, aki zalaegerszegről jár fel pestre vonattal, kutyával. Csak elszántság kérdése.
2010. máj. 18. 18:50
collie = skót juhász
a border collie NEM = collie
bocsi :) csak már idegesít, hogy mindenki lecollie-zza a BORDER-t. :S
2010. máj. 19. 15:03
9/14 A kérdező kommentje:
járnánk suliba , nem volna olyan nagy gond , van a közelben s csak az nagyon szigorú és buta emberek vannak ott. a westiemmel egyszer kipróbáltuk (Csak szórakozás kedvéért és hogy ismerkedjen kutyákkal) és ott egy nőre ugrált fel a fiatal németjuhásza és büntetésként leterítette a földre és rátérdelt a kutya nyakára. voltak ott kedves emberek is, de valahogy nem volt olyan szimpi az a suli és a többi nagyon messze van. emígy a blessed borderstól lenne a kutyss.
Szia, border collie szukám van, a Fennel könyv jó, de nem biztos még,hogy szükséged lesz rá. A kutyasuli mindenképpen jól jön, és a youtube-on rengeteg kutyás videoklipet találsz, hogyan képezzük őket stb. Ajánlanám még a klikkerezést és az azzal kapcsolatos könyveket, videókat.
2010. máj. 25. 17:56
Kapcsolódó kérdések: