Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Valaki be tudja linkelni a...

Valaki be tudja linkelni a Jan Fennel Halgassunk a kutyákra c. könyvet vagy Kutyapszichológia-t? Esetleg evvel kapcsolatos könyvet?

Figyelt kérdés
köszi előre is emígy szeretnék egy szuka border colliet és ezért. nem mintha nem értenék hozzájuk csak mégtöbbet szeretnék róluk megtudni
2010. máj. 18. 15:29
1 2
 1/14 Réti bubuzér ***** válasza:
www.bookline.hu
2010. máj. 18. 15:40
 2/14 anonim ***** válasza:

A kutyapszihológia online elolvasható: *****

Bár nekem ez oldalszámra rövidebbnek tűnik, mint a könyv. Aztán a következőt része ez: [link]

Viszont szerintem Collieval mindenképpen járj suliba, mert óriási a munkaigénye. Nálunk van a csoportban két Collie is, és mivel köztudott, én is azt hittem, hogy ők nagyon okosak, és velük lesz a legkevesebb gond, erre ők a legnehezebbek. Mivel nagyon okosak egyfolytában foglalkoztatni kell őket, mert különben valami teendő után néznek. Gondold ki milyen kutyás sporthoz van esetleg kedved, mert a Colliet dolgoztatni kell!

* Automatikusan eltávolított tartalom.
2010. máj. 18. 15:55
 3/14 anonim ***** válasza:
Illetve megveheted még ezt, a tanításhoz nagyon jól jöhet még! [link]
2010. máj. 18. 15:59
 4/14 A kérdező kommentje:
ja köszi mindenkinek .... emígy agilityre és dogdancingre szeretném egy kennelből. kutyasuliba és járnánk csak sajna nagyon messze van tőlünk ugyanis faluban lakunk.
2010. máj. 18. 18:21
 5/14 anonim ***** válasza:
A két könyv ugyanaz :) CSak előszőr Kutyapszcihológia címmel adták ki, aztán már Hallgassunk a kutyánkra lett a címe. A 2. kötet: Tanuljunk meg kutyául - 30 nap hogy egy életen át megértse kedvencét (asszem), 3. kötet: A kiváló gazdák titkai. Itt az első: [link]
2010. máj. 18. 18:37
 6/14 A kérdező kommentje:
fúú... igy nagyon jo lesz... köszii.. esetleg nemtudod hogy hol lehet beszerezni a 101 kutyatrükk c. könyvet?
2010. máj. 18. 18:45
 7/14 anonim ***** válasza:

[link]

de szerintem ha agilityt, vagy dogdancinget akarsz, ahhoz muszáj lesz suliba járnod, anélkül óriási hátrányban leszel. Nálunk a suliban van olyan csaj, aki zalaegerszegről jár fel pestre vonattal, kutyával. Csak elszántság kérdése.

2010. máj. 18. 18:50
 8/14 anonim ***** válasza:

collie = skót juhász

a border collie NEM = collie

bocsi :) csak már idegesít, hogy mindenki lecollie-zza a BORDER-t. :S

2010. máj. 19. 15:03
 9/14 A kérdező kommentje:
járnánk suliba , nem volna olyan nagy gond , van a közelben s csak az nagyon szigorú és buta emberek vannak ott. a westiemmel egyszer kipróbáltuk (Csak szórakozás kedvéért és hogy ismerkedjen kutyákkal) és ott egy nőre ugrált fel a fiatal németjuhásza és büntetésként leterítette a földre és rátérdelt a kutya nyakára. voltak ott kedves emberek is, de valahogy nem volt olyan szimpi az a suli és a többi nagyon messze van. emígy a blessed borderstól lenne a kutyss.
2010. máj. 20. 14:24
 10/14 anonim ***** válasza:
Szia, border collie szukám van, a Fennel könyv jó, de nem biztos még,hogy szükséged lesz rá. A kutyasuli mindenképpen jól jön, és a youtube-on rengeteg kutyás videoklipet találsz, hogyan képezzük őket stb. Ajánlanám még a klikkerezést és az azzal kapcsolatos könyveket, videókat.
2010. máj. 25. 17:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!