Mit gondoltok, megérné így is kutyát venni?

Nem valo boltba és pont. Én nem örülnék, ha egy kutyát kéne kerülgetni, amit ha nem nevelsz, bizony idegbeteg ugatos kis dög lesz (mint a "jajdecuki" kistermetüek 98százaléka).
Mondom ezt úgy, hogy imádom az állatokat.

A kölyökkutyát első körben szobatisztává kell nevelni, ami azt jelenti, hogy naponta 2-3 óránként ki kell vinni pisilni/kakilni.
Az én kutyám 7 hónaposan, barátnőmé 1 éves korára vált szobatisztává, hogy nem volt egyáltalán baleset.
Ez idő alatt mi lenne a kutyáddal? 2-3 óránként viszed ki pisilni az üzletből? És ha besikerül a pisi/kaki? Ha pl ő egyáltalán nem akar ketrecben lenni (mert vannak kutyák akiket akárhogy szoktatsz be, utálják a szobakennelt) és emiatt hangoskodni fog?
Nem úgy megy az, hogy megveszed a kiskutyát, aztán egész nap csöndben ül a sarokban...

Szerintem jó ötlet. A kutya boldogan megy veled bárhova. Meg kell neveni és nem fog megugatni mindenkit. Olyan fajtát válassz, amelyiknek nem hulik a szőre.
Egy fiatal felnőttel jobban járnál, mint egy kölyökkel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!