Harcikutyát nevelni legális?
Imádom a kutyákat, ha felnőtt leszek és kertesházban lakok, venni akarok egy nagytestű kutyát, akár egy németjuhászt, vagy pitbullt, csak legyen nagy, erős teste. Olyan kutya lenne, akit iskolába járatnék, és úgy nevelném, mint egy rendőrkutyát, megtámad valaki utcán, vagy szükség van rá, csak levenném a szájkosarat és rátámadna (akár komolyabb testi sértéssel).
Természetesen be lenne chipeltetve, oltatva, minden papírral, és legálisan lenne tartva, nagy kenelben, szájkosárra az utcán, pórázon.
Legális így, hogy van egy komoly harci kutyád?
Megjegyzem, állatvédő vagyok, ez egy puszta nevelés, együttműködés kérdése, hogy a kutya meg akarja e támadni azt az embert, vagy nem, nem kötelező neki, Én is imádom az állatokat nagyon.
"Egy rendesen nevelt kutya, amennyiben nem szobacirkáló hanem rendes méretű, vadítás nélkül is életét adja a gazdáért. "
Értem egy "szobacirkáló" adta az életét idén. Megvédett egy olyan dögtől élete árán, akinek a gazdája a te fajtád volt. Nemcsak a térd fölött kezdődik a kutya. Aki így gondolja, az egy primitív barom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!