Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Tudtok nekem ajánlani Border...

Tudtok nekem ajánlani Border Collie (legális) kennelt vagy tenyésztőt (max 50. 000ft-ig ha kérhetem)?

Figyelt kérdés

LÉGYSZI A VÁROS NEVÉT IS ÍRJÁTOK LÉ!!!

FŐLEG SPORTOLNÉK VELE, (FRISBEE, AGILITY)

2016. szept. 6. 18:26
 1/6 bollocks ***** válasza:
100%
Egy BC 120-150 körül kezdődik.
2016. szept. 6. 18:43
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
50 ezer ft-ért nem kapsz fajtatiszta kutyát, bordert meg főleg nem,gyűjtögess még hozzá.
2016. szept. 6. 18:51
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Félreraksz még néhány havi pénzt, amit amúgyis a kutyára költenél, és már össze is gyűlt egy rendes border ára :)
2016. szept. 6. 18:56
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Ennyiért nincs fajtatiszta kutya. Border ára inkább 150-250 ezer között mozog. Gyűjts még rá.
2016. szept. 6. 20:07
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Esetleg ha van,keress fel egy fajtamentést. Ezért a pénzért egy túlszaporított ideggyenge kutyára hasonlító izét fogsz kapni.
2016. szept. 6. 20:31
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Így van. Az a baj, hogy most próbálsz megspórolni 70-100ezer forintot, pedig ha 50ezerért veszel kutyát ráfázol. Egyrészt egészségügyileg valószínűleg minden baja lesz és a különbözetet fizetheted az állatorvosnak,, ráadásul az Agility pályán is csak szenvedni fogsz vele. Inkább gyűjts még, mondjuk minden hónapban tedd félre azt a pénzt amit tápra meg agilityre költenél és vegyél 2-3 év múlva egy normális, egészséges kutyát. Tenyésztőnél nincs 120 alatt kutya, pláne nem Border.
2016. szept. 19. 20:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!