Melyik táp felel meg az elvárásaimnak?
Figyelt kérdés
Olyan tápot szeretnék a kutyámnak, ami az átlagosnál magasabb fehérjetartalmú, de nem túlzottan magas.
A zsírtartalom viszont alacsony legyen, szinte már fogyókúrás.
Kb. 30/10 körüli arányra gondolok. (Az Acana meg az ehhez hasonló tápok a 40% fölötti fehérjéjük miatt kiesnek.)
A Brit Care jó lenne csak azt nem tudom beszerezni sajnos.
Ja és lehetőleg gabonamentes legyen. (Főleg kukorica ne legyen benne.)
Tudtok ilyen tápokat? Köszi előre is!
2017. jún. 5. 16:54
1/6 anonim válasza:
Én ezt az oldalt szoktam használni, it részletesen le van írva az összes kutyatáp értékelés és összetevők alapján. Nézd meg a wellness coret cagy holisticet talán abból van,de ezeknek mind magas a fehérje szintje az alacsony zsír mellett.
3/6 anonim válasza:
40% közel sem magas.
Real Nature (olcsó), Acana (közepes), Orijen (drága)
4/6 anonim válasza:
Mióta nem magas egy 40 százalékos fehérjetartalom? Van egyáltalán ennél több?
5/6 A kérdező kommentje:
Én magasnak találom a 40%-ot, és az én kutyám nem is bírja. Már 30 valamennyitől is hasmenése van.
Ráadásul nem akarom hogy tönkre menjen a veséje tőle.
Nálam az Acana már drágának minősül.
2017. jún. 14. 23:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!