Disznó husos csontot mennyi ideig kell főzni a kutyának?
A testvérem az állatklinikán dolgozik. De akkor biztosan kést nyelettek le azzal az irdatlan mennyiségű kutyával, amelyiket bevisznek sürgősbe mert szétvágta a csont a gyomrát. Egyébként én vagyok a bolond, kedves kérdező, mikor a te nagy "megmagyarázásod" tudod mivel egyenlő?
"Jézusom hát a mérget nem most adom oda hanem 1 hét múlva, addigra már nem is lesz méreg hanem gyógynövény" :D :D tiszta szanalmas kategória akik itt vannak, sok selejt debil ember :D
Tessék, itt egy szakértő, kb 2 másodpercbe telt megkeresni a neten... nyersen ehetnek, de akkor sem mindent.. (de mondjuk isten ments, hogy nyersezésbe kezdjetek, mert lehúzzátok a színvonalat...)
Te nyersen adnád neki a disznót?? Ne süllyedj màr ilyen mélyre!
Amugy képzeld én meg állatorvosi asszisztens vagyok. Bàr most éppen állatpatikában dolgozom. Egyszer sem találkoztam mèg oylan kutyàval akit szétmart volna a csont...
Milyen gyomrát vágja szét a főtt csont? Te tudod milyen blődséget írsz????????
Képzeld én nyersen etettem a kutyámat, viszont ha van húsos sertéscsont azt megfőzve kapja. Annyira baromságokat firkálsz.
Nyersen nem adok disznóhúst mert elpatkol(hat) a kutya, plusz jó kis galandférgeket kap. Mint a belinkelt cikkben is benne van,nyersen disznó és vaddisznó tilos, minden más oké, de a támasztócsontok csak rágcsának.
De igazábol megadhatom a telefonszámát a nővérem felettesének, aki ÁLLATORVOS, majd akkor hiszel neki :D bár ahogy elnézem itt a sok hülye kis szerencsétlent, amilyen kérdéseket feltesztek,akkora arccal, még az allatorvosnak se hinnétek :D :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!