Ehet a kutya (direkt, házilag neki készített "jégkrémet"?
Figyelt kérdés
Itt nem a hagyományos, emberi fogyasztásra készült jégkrémre gondolok, hanem valami ilyesmire: [link]
Szóval, hogy fogunk valami kutyáknak való finomságot (jutalomfalatot, virslit) rakunk belőle pár darabot egy kicsi tálba, hozzáöntünk éppen annyi vizet, hogy elfedje és lefagyasztjuk. Majd amikor megfagyott és nagyon meleg van, odaadjuk, hogy elnyalogassa. Viszont olvastam, hogy ha nagyon hideg vízet isznak a melegben, vagy valami nagyon hideget esznek, könnyen torokgyulladást kapnak. Ezt kilehetne küszöbölni úgy, hogy a "fagyi" után langyos, esetleg kézmeleg vízet kortyol?
2017. jún. 1. 12:59
1/8 anonim válasza:
Én azt vizsgálnám meg, hogy minek? A hideg víz nekik bőven elég, abból iszik annyit amennyit akar.
2/8 A kérdező kommentje:
Azért a hideg víz, meg a fagyasztott dolgok közel sincsenek egy szinten, de én kérek elnézést, hogy próbálok segíteni a kutyámnak lehűlni!
2017. jún. 1. 13:06
3/8 anonim válasza:
Az enyém télen -20 fokba ette a jeget. Ha attól nem kapott torok gyulladást akkor semmitő nem fog. A kutyák amúgy elég okos állatok nem fogja egészben lenyelni. Nyalogatni fogja ami jó neki mert így hűti magát.
4/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm :) !
2017. jún. 1. 13:07
5/8 anonim válasza:
#1 Igyál sör helyett vizet. Lássuk mennyire lesz jó neked.
6/8 anonim válasza:
A hideg víz, meg úgy semmiképp sem szabad futás, őv stb után azonnal. Várni kell míg a kutya megnyugszik, de nem csak nyáron, hanem mindig. Ha "csak van" a kutya az udvaron, azaz nem melegszik ki (a napozás nem az) akkor nem lesz baja a hideg (csapból engedett hideg) víztől
7/8 anonim válasza:
5: képzeld nem szeretem a sört! És általában hideg csapvizet iszok.
8/8 anonim válasza:
Ok tiéd a pont.
De a kutyának attól adhatsz fagyit :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!