Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Mit szóltok ehhez? Szerintetek...

Mit szóltok ehhez? Szerintetek is hülyeség?

Figyelt kérdés
Tegnap elmentem az egyik barátomhoz akinek van egy szuka border collija. Már hónapok óta nem voltam nála mert kint voltam külföldön. Szóval ezalatt a 3 hónap alatt a barátom megtanította a kutyájának hogy a wc-be csináljon. :O Azt hittem elment az esze. (még mindig ezt hiszem) Nagyon nagyot néztem rajta. Lakásban van a kutya de naponta 5x mennek sétálni 1 órát. Ennyi séta mellett nem nagyon értem mi értelme ennek. :S Nektek mi a véleményetek?
2010. máj. 17. 19:16
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Ő is így csinálja. Csak neki nagyobb az ülőkéje. :) Meg ő le is húzza.
2010. máj. 17. 20:39
 12/16 anonim ***** válasza:

Jó ,hogy 1-2 embernek ennyi ideje van. :))

Szerintem fölöslges ilyet tanítani a kutyának,de hát ha már tudja akkor tudja.

Megkell hagyni ,hogy én borzasztó gusztustalannak találom ezt (nem vagyok ez a higénia másiás nő),demég ha így ülőkéje is van,de hát akkoris annyi bacival jár és énis ott végezzem a dolgomat??!!

ÁHH nem.

De,hogy tudta megtanítani?!

És te,hogy reagálnál?Én nem is tudom mit tennék ha a párom megtanítaná ezt a kutyámnak.

2010. máj. 17. 21:08
 13/16 Akiteki ***** válasza:

Haláli!!!!

Milyen buli lenne, ha nálunk is nem az egész udvart kéne takarítani. :))))

2010. máj. 17. 21:57
 14/16 anonim ***** válasza:
Basszus. DE hogy lehet ezt megtanítani??? Egyszerűen nem értem, hogy vezeted rá, ez nem olyasmi, amit véletlenül produkál, te meg megjutalmazod :D
2010. máj. 17. 22:29
 15/16 anonim ***** válasza:

Az én macskám is tudja. És ami a legjobb, nem is tanítottam neki. Nem is engedném, pont a tisztaság miatt (egyszer-kétszer az ülőke is "olyan" lett, és nem szép látvány a lábnyoma a vécéülőkén), de néha elfelejtem becsukni, és csak a lehúzó hangját hallom, vagy a macskát látom a vécé körül kaparászni.

A félreértések elkerülése végett: a vécébe pottyant, és használja a lehúzót, de nem összefüggésben a kettőt. Sokszor üres vécét húz le, és a kaksit mindig otthagyja a vécében.

Azt tudom, hogy először a lehúzót tanulta meg használni. Víztakarékos, gombnyomásra megy le a produktum. Amikor kiismerte, hogy működik, egy délutánon keresztül hallgattam, hogy megvárja, míg tele a tartály, aztán felugrik a tartályra, és lenyomja a gombot a mancsával. Aztán le, és nézi, hogy folyik le a víz, és fel újra, vár, míg megtelik, és újra lenyomja a gombot.

Aztán a víztakarékosság jegyében kizártam a vécéből, de ha véletlenül nyitvahagyom, beoson, és szórakozik.

Sokszor láttam fejenállni is a vécében, a vízet szaglászta. Vagy kb. 2 hónapja láttam először belepottyantani. Nem értettem, mit keres ott olyan "fura" pózban, le akartam venni, (én hülye, azt hittem, bele fog esni!) és akkor láttam, itt valami készül.

Nem mindig pottyant bele, csak néha. Azt is tudom, hogy nem szereti a vécépucoló, vízkőoldós zselét, amit tisztításkor kell ráfolyatni, ezért most már naponta locsolom. De amikor lehúzza, nagyobbrészt lemegy a szer, szval falra borsó.

Néha még mindig csinálja, és a lehúzót nagyon gyakran használja. Ha látnátok a fejét, ahogy koncentrál, és ahogy meglepődik, amikor lezúdul a víz!!! :)

2010. máj. 17. 23:14
 16/16 anonim ***** válasza:
Klikkerrel szerintem simán meg lehet tanítani. Főleg ha már tudja a "pisil" és "kakil" parancsokat.
2010. máj. 17. 23:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!