Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Mit szóltok ehhez? Szerintetek...

Mit szóltok ehhez? Szerintetek is hülyeség?

Figyelt kérdés
Tegnap elmentem az egyik barátomhoz akinek van egy szuka border collija. Már hónapok óta nem voltam nála mert kint voltam külföldön. Szóval ezalatt a 3 hónap alatt a barátom megtanította a kutyájának hogy a wc-be csináljon. :O Azt hittem elment az esze. (még mindig ezt hiszem) Nagyon nagyot néztem rajta. Lakásban van a kutya de naponta 5x mennek sétálni 1 órát. Ennyi séta mellett nem nagyon értem mi értelme ennek. :S Nektek mi a véleményetek?
2010. máj. 17. 19:16
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:

Napi 5 órát sétálnak??

És a rendes wc.be tanitotta meg??Vagyis ahol ti is végzitek a dolgokat?

Mert az iszonyú hülyeségnek találom vagyis higénia.

De ha így egy helyre szoktatta akutyát akkor nincs vele semmi,hisz az ember nem mindig ér rá és vannak 'balesetek' akkor pedig jó ha a kutya egy helyre van szoktatva. :)

2010. máj. 17. 19:28
 2/16 A kérdező kommentje:
Én is ezen csodálkoztam. Azt elfelejtettem írni hogy a kutya le is húzza a wc-t. De amúgy külön ülőkéje van a kutyának.....
2010. máj. 17. 19:32
 3/16 anonim ***** válasza:
És az ülőkét is rá tudja rakni a kutyus? meg a fenekét is kitörli? Na jo mind1 amúgy szerintem nem vészes. Ha ennyi ideje van..és rendesen viszi sétálni, akkor csak olyan mint egy szimpla feküdj vagy ülj szerintem. :)
2010. máj. 17. 19:40
 4/16 Akiteki ***** válasza:
Amint videót mutatsz róla, elhiszem.
2010. máj. 17. 19:48
 5/16 A kérdező kommentje:
Az kutya ülőkéje van legfelül és az mindig le van hajtva. A seggét amúgy sem szokták kitörölni ha lent végzi el a dolgát. Kedves utolsó: nem kell elhinni, nekem nem az a hobbim hogy kutyákat videózzak amint a dolgukat csinálják. De ha nagyon akarod akkor ha legközelebb megyek levideózom.
2010. máj. 17. 19:51
 6/16 anonim ***** válasza:

És az, hogy le is húzza, meg oltári:D A wc kefét is meg kellene neki tanítani használni. Hátha nyoma marad a dolognak:D

nah jó, viccet félretéve tényleg hasznos, hogy egy helyre csinál. Meg a gazdinak kényelmes is, és elismerésem, hogy volt türelme megtanítani. Értelme azon felül tényleg nincs, ha ennyit sétálnak. És amúgy meg jópofa dolog megmutatni a kutyust, egy rég látott barátnak, mint mondjuk te:)

2010. máj. 17. 20:20
 7/16 Akiteki ***** válasza:

Akkor kérd meg a gazdáját. Ilyet még nem láttam. Macskáról már igen.

Szólj, ha meglesz a film, meg akarom mutatni a kutyáimnak, hátha kevesebbet kell gereblyézni a kertben. :))

2010. máj. 17. 20:30
 8/16 anonim ***** válasza:
ezt ténleg vidizd le!!! nagyon érdekelne! vagy hülyített téged vagy szenzációról van szó!
2010. máj. 17. 20:34
 9/16 A kérdező kommentje:
Majd szólok. :) Asszem majd jövő héten megyek hozzá megint.
2010. máj. 17. 20:35
 10/16 anonim ***** válasza:

BASSZUS! Nem kell levidizni, előző vagyok, rákerestem youtube-on, ezt nézzétek!

http://www.youtube.com/watch?v=nPV9SwCecTQ

ez NAGYON GÁZ!!!

2010. máj. 17. 20:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!