Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Segitség! A kutyám nem enged...

Segitség! A kutyám nem enged a közelébe senkit?

Figyelt kérdés
Segitség a kutyám ma reggel ota szüli a kiskutyáit. A baj hogy szeretnénk neki segiteni de nem engedi. Ha közel megyünk hozzájuk morog meg akar tánadni. Mit tegyek hogy segitsek neki? Pokrocot akarok alájuk tenni meg plédet azt sem engedi. Mit kell ilyenkor tenni?

2017. máj. 31. 15:32
1 2 3 4
 21/33 A kérdező kommentje:
Edig 8 kiskutyat csinalt honnan tudom hogy még fog csinalni tobbet? Es azt hogy van e teje?
2017. máj. 31. 21:12
 22/33 anonim ***** válasza:
de most nem értem. Ha a fia rakta meg akkor hogy nem tudtad hogy ivaros?? ha már a fiát megszülte... kamus idióta..
2017. máj. 31. 21:26
 23/33 anonim ***** válasza:
:D rég nevettem ennyit!
2017. máj. 31. 21:43
 24/33 A kérdező kommentje:
Szoval nem voltan lehet eleg erthető. A kan kutya nincs ivartalanitva eddig ugy volt hogy a lány igen. Több min egy éve hogy elhoztam a szuka kutyát a menhelyről. A menhely az akkori kölykeivel találta meg öket e kuka melett befogadták. Én láttam egy hirdetést ezzekröl a kutyákrol akik ki lettek dobva a kölykeivel egyutt az utcára akkor tiz kölykotc szult abbol hat már halott volt nem tudtak megmenteni oket en haza hoztam az akkori 2 éves kutyát ma már három eves mult az egyik kolykével aki akkor 1 honapos volt a kan kutya felnött most egy éves tüzelt teherbe rakta a saját anyját két honapal ezelott. Láttam hogy felcsinalta de nem tudtam hogy terhes lett mert allitolag nem lehetne. Es ma reggel meg szulettek a kiskutyak nem tudom mi ezen a kamu.
2017. máj. 31. 21:52
 25/33 A kérdező kommentje:
A. Menhely azt mondta hogy ők ivartalanitották. A kolykeit elotte szulte majd utana lett ivartalanitva allitolag nekem ezt igy mondtak de a szuka nem lett ivartalanitva
2017. máj. 31. 21:55
 26/33 anonim ***** válasza:
60%

Ha tüzelt a szuka, akkor nem lehetett ivartalanítva! Ha a kan fedezte, akkor nem lehetett ivartalanítva! Ha nőtt a hasa, akkor nem lehetett ivartalanítva! Azt értem, hogy nem vagy túl tanult, de azért a fentiekkel csak tisztában vagy! Azt csak tudod, hogy nem a gólya hozza a kiskutyákat! És ha ezeket mind láttad, vagyis ha tapasztaltad, hogy a szuka mégis ivaros, miért szaporítottál? Pláne így, belterjesen, hogy a saját kölykével fedeztetted a szukát? Mert ezek után ne mond, hogy ez nem a te hibád! Ez azért undorító, mocskos egy felfogás a kutyatartásról...

Eddig miért nem nevelted a szukát? Mit csináltál vele mégis? Egy kutya normál esetben a gazdát mindig odaengedi magához és a kölykökhöz! Hívd ki az állatorvost! Szerezz be infralámpát és érd el, hogy a kutyád odaengedjen magához. A kölykök 8 hetes korig való felnevelése -2 oltás, chip, 3 féreghajtás, jó táp, stb.- kb 40.000 ft lesz/kölyök. A szuka orvosi kezelése, etetése ebben nincs benne. Erre tessék szépen számolni, tessék elkezdeni spórolni, ha már szaporítósdit akartál játszani. Persze keverék, beltenyésztett, így beteges kölykökért nem kérhetsz el pénzt. Sőt, normál esetben még a jövőbeni orvosi kezeléseiket is neked kéne fizetned, amik az öröklött betegségek miatt fognak kelleni.

2017. máj. 31. 22:04
 27/33 anonim ***** válasza:
62%
Te most komolyan azt írod hogy a kan kutya tüzelt??
2017. máj. 31. 22:32
 28/33 anonim ***** válasza:

Nincsenek kutyáim, de ennyire ostoba nég én sem vagyok, hogy nem ismerem.fel, ha tüzel a kutya, pláne ha a kan rámászik (ezt mondjuk alapbol le kellett volna tiltanod, mert lehet hogy utod nem lesz belöle de a szukádnak fáj a közösülés).

És legklsöbb az aktus után állatorvos, vizsgálat és ivartalanitani. Ezt megteheted ezután is, nárha magához enged.

Kezdetnek meg neveld meg, hogy ne morogjon fwleslegesen rád.

2017. jún. 1. 07:15
 29/33 anonim ***** válasza:

Az nem logikus,hogy ha tüzel a szuka akkor ivaros maradt?

Na meg,hogy eddig nem vetted észre,hogy tüzel a kutyád?

Elég feltűnő pedig.

2017. jún. 1. 21:45
 30/33 A kérdező kommentje:
Honnan vehetem észre hogy tüzel egy. lány kutya?. A fiut igen mert ott lent neki kijött mindig az a piros valami de nem gondoltam volna hogy a saját anyjára rámászik. Azt meg vègképp hogy terhes marad.
2017. jún. 2. 01:26
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!