Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Segitség! A kutyám nem enged...

Segitség! A kutyám nem enged a közelébe senkit?

Figyelt kérdés
Segitség a kutyám ma reggel ota szüli a kiskutyáit. A baj hogy szeretnénk neki segiteni de nem engedi. Ha közel megyünk hozzájuk morog meg akar tánadni. Mit tegyek hogy segitsek neki? Pokrocot akarok alájuk tenni meg plédet azt sem engedi. Mit kell ilyenkor tenni?

2017. máj. 31. 15:32
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:

Azt mondták??? Melyik menhely ez? Az ivartalanításnak benne kellett volna lennie az oltási könyvében.

Mennyi ideje van nálatok? Nem vetted észre, hogy tüzelt, vagy hogy vemhes lett?

2017. máj. 31. 20:42
 12/33 A kérdező kommentje:
Ja azt elfeljtettem hogy az egyik kiskutyályát is elhoztam hogy ne legyen egyedül és ne menjen depresszioba. Gondolom elég nagy fájdalma volt miután kilökték az utcára. Több kiskutya halott volt már egy párat tudtak megmenteni. de ez már több mint egy éve volt. Most a fia rakta teherbe. Nekem a menhely azt mondta volt ivartalanitva.
2017. máj. 31. 20:43
 13/33 A kérdező kommentje:
Nem csak az oltások vannak benne meg a microchip.
2017. máj. 31. 20:46
 14/33 A kérdező kommentje:
Nem tudom hogy van ez hisz az első kutyáim. Nem is gondoltam volna hogy terhes azt hittem csak meghizott. Most egy hete láttam hogy valami gond van vele és erre ma megszülettek. Nagy termetű kutya.
2017. máj. 31. 20:49
 15/33 anonim ***** válasza:

Ha az oltási könyvben nem volt benne az ivartalanítás, akkor nem volt ivartalanítva! Ezt nem lehet megérteni?

Az meg hogy a sajàt fia csinàlta fel... és őt miért nem ivartalanítottad? Vagy miért nem zártad külön tüzeléskor? Ne mondd már hogy nem tűnt fel hogy tüzel a kutyád!

Az meg hogy nem vetted észre hogy vemhes... hát erre màr nem tudok mit mondani...

Szép dolog az állatmentés és a menhelyről örökbefogadás, de hát az se illik mindenkihez...

2017. máj. 31. 20:57
 16/33 anonim ***** válasza:
kamu...
2017. máj. 31. 21:02
 17/33 anonim ***** válasza:
Melyik menhelyről hoztad őket?
2017. máj. 31. 21:03
 18/33 A kérdező kommentje:
Külföldön lakok az atar nevű menhelyröl hoztam el.
2017. máj. 31. 21:05
 19/33 A kérdező kommentje:
Miért kellene ivartalanitanom a fiut ha a lánynak elvileg nem lehetnek kolykei. Nimcs benne a oltási konyvbe. De en ezt nem tudtam hogy be le kellene legyen irva. A kant tudtam hogy tüzel. Azt is hogy felcsinalta a szuka kutyat. De abba a tudatba voltan hogy neki nem lehetnek.
2017. máj. 31. 21:10
 20/33 anonim ***** válasza:

Teherbe rakta... Ez aztán ízes magyar beszéd :D

Viccen kívül,ha ennyire tanácstalan vagy inkább hívj fel egy állatorvost, mert amiket itt írsz az elég kétségbe ejtő több szempontból is.

2017. máj. 31. 21:11
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!