Van havanese tenyésztő Miksolc közelében?
Figyelt kérdés
Sajnos nemtudom megtenni hogy az ország másik felére utazzak kiskutyáért. Néztem sok kennel honlapját de nincs mindegyikhez kiírva az hogy hol találhatók, ezért arra gondoltam hogy tudnátok ajánlani-mutatni kenneleket amik Borsod esetleg a környező megyékben vannak? /Szabolcs,Hajdú,Heves-megye/2010. máj. 17. 18:22
3/4 anonim 

válasza:

Expresszről NE vegyél kutyát,nagyon sokszor szaporítók hirdetnek,és veszel egy olyan kutyát,akivel egész életében csak gondod lesz.
Hívd fel a fajtaszakosztályt,ők tudnak tanácsot adni.
4/4 A kérdező kommentje:
Igen azért nem is szeretnék semmilyen hirdetős oldalról venni kiskutyát. Azért kérdeztem hogy van-e olyan TENYÉSZTŐ
akinek rendes weblapja van, elismert, egészséges kutyái vannak.Csak annyi havanese kennel oldalát néztem már és még mindig rengeteg van ráadásul sokhnak e-mailt kell írni h elkérjem azt h hol található a kennel, és zért kérnék segítséget.
2010. máj. 21. 16:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!