Honnan vegyek yorkshire terriert? Eger illetve Budapest közelében van jó tenyésztő ( a kutyára olyan 50ezret szánunk, törzskönyv nélkül)?
Ne a pénz számítson! Lehet, hogy az expresszen találsz 10e Ft-ért is, de egy éves korára egy tenyésztett yorkie árát kell majd ráköltened. Egy kutyát csak egyszer kell megvenni, ne a pénz és a távolság számítson, inkább gyűjtsetek rá még egy fél évig!
A tenyésztett kutya nem azért olyan drága, mert a tenyésztője k*rva gazdag akar lenni, hanem ennyi pénzbe kerül az, hogy egészséges, szűrt kutyát kapj!
A törzskönyv nem azért számít, mert neked kell-e vagy sem. A törzskönyv mind a tenyésztő, mind a te számodra egy biztosíték és eredmény, hogy a kiskutya egészséges, minden rendben van vele. Aki százezreket (vagy akár csak ötvenezret) szán egy kiskutyára, ne azon a 4500Ft-on spóroljon, amibe a törzskönyv kerül! KELL törzskönyv!
És ha tenyősztői yorkie-t veszel, közvetetten az állatvédelmet is támogatod, hiszen nem adsz teret és táptalajt a szaporítóknak, mivel nem támogatod a munkájukat vásárlással, így újabb elletésre való buzdításra!
www.olcsokutya.hu Itt mindent megtalálsz!
Aha akkor a te kutyát egy talpig becsületes kis jószág az enyém meg egy fenevad. Hát ez van:) Neki is van kutyabarátja akiket szeret (fiúk). Lány kutyákat is szereti és őket nem is bántja ha még rá is morog.
Én maradok a yorkienál mert szerintem cuki és szép:) És sok mindenben jobb mint egy nagy kutya. PL: 70 km/h sebességgel is tudd futni. 40000 Hertzes tartomány vagyis az ultrahangot is hallja. Jó bennük hogy kicsik mivel így bárhová ellehet vinni könnyen. Nem nyáladzik. Talpraesett, éber, bátor, kitartó, élénk.
Kedves 6. válaszoló! Nem is értem miért veszekszünk. A kérdező nem kiváncsi erre, és más sem.
Amúgy meg 2 fajtastandart van. A Brit és az Amerikai. Magyarországon mindenki csak így ismeri, hogy normál, mini, extra mini. Nem értem miért kell mindenbe belekötni:D:D:D YORKIE GYŰLŐLŐ!!!:@
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!