Eladhatja a kutyámat?
Anya új párjának a lánya allergiás a kutyára és most össze költöznek. ( az új házban nagyon pici az udvar)
Egy szálkás szőrű magyar vizsláról van szó, tehát most nyáron meg is oldható a kinttartása, de télen? Meg ha a gyerek kimegy, mindig bezárni szegényt :(
Lenne rá egy vevő és úgy látom anya nagyon hajlik rá :(
De igazából az én kutyám, én vettem, de még kiskorú vagyok és az anya nevén van :/ Szerintetek?
Nem egészen értem...
most te is velük élsz, vagy pl apukáddal maradtál és a kutya pedig anyukádnál maradt, vagy esetleg koleszba mentél?
Foglalkozik valaki a kutyával, vagy csak a kert dísze? Ha nem, próbáljatok meg neki olyan gazdát keresni, aki foglalkozna vele legalább napi pár órát.
Sajnos igen, eladhatja.
viszont azt nem értem, hogy ha te vetted, akkor miért anyukád nevén van? Hány éves vagy egyáltalán? Apukádhoz nem tudnál költözni a kutyával? Anyád meg akkor romantikázzon a hapsijával...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!