6 hét séta nélkül, hogy fogja bírni szerintetek?
Lábtörés miatt 6-8 hét kényszerpihi.
Párom nem tudja elvinni sétálni és más sem, csak rám hallgat. Napi 10-20 kilómétert simán futunk, szerintetek? Megy majd a rombolás?
Van kert? Mert ha csak lakás van, akkor nem megoldható, le kell vinni minimum napi háromszor.
Ha van kert, akkor túl fogja élni. Nyilván lesz egy kis rombolás, szétrágás, ásás, hiszti, nyűglődés. Csak arra vigyázz, hogy szökés ne legyen.
Próbáld minden nap agyilag fárasztani, trükköket tanítani például neki.
Pórázon sem tudja a párod elvinni? Az is sokkal jobb lenne, mint a semmi.
Mi az hogy nem tudja elvinni? Pórázon, bicajjal nem tudna menni vele?
Eleve nem értem azt se, hogy egy háztartásban a kutya annyira ne hallgasson másra, hogy még sétálni se tudja elvinni...
kutyajátszótér esetleg? Ha van a közelben...
nem tudom van-e kocsitok, meg hogy milyen termetű kutyáról van szó, de azért szerintem a párod kocsival elvihetné...
jobb nem jutott eszembe, tanácstalan lennék én is...
mihamarabbi felépülést! :)
Párom egy 10 kilóval könnyebb mint a kutya és 5 hónapos terhes. Kocsi van, de csak én vezetek, vezettem :/
De itt erre, a közelünkben nincs is ilyen kutyajátszótér, nem is hallotzam még ilyenről 😮😮😮
Esetleg nem tudtok megbízni valakit, aki tudná sétáltatni?
Szerintem borzasztó rossz lesz neki, és ráadásul egészségtelen is. Az előző kutyám egyszer 3 hétig minimális sétával volt kénytelen beérni, mert én kórházban voltam, az idős anyukám meg csak pár utcányira tudta elvinni pórázon. Utána előjött neki egy régebbi keletű sérülésből maradt sántikálása, ami előzőleg nem is látszott. Kell nekik a mozgás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!