Az angol bulldog gazdákat mennyire szekálják az utcán pl?
#12 és #13
Nálunk is ugyanez a helyzet, ha nyomott orrú kutyával találkozunk. Beletelik egy időbe, amíg a kispupák felfogja, hogy a másik kutyus nem mérges, hanem így vesz levegőt. (Szerencsére eddig normális mopsz és bulldog gazdikkal találkoztunk, akik hagyták, hogy a kutyám a saját tempójában ismerkedjen, de a Kérdezővel nem szívesen futnék össze...)
Egyébként nem szoktam én senkit leszólni, még csúnyán nézni sem a másikra :) de azok a kutyák annyi levegőt kapnak alapból, mint én, amikor asztmás rohamom van, úgyhogy elnézést, de nem lelkesedek értük és ha kérdezik a véleményemet, akkor elmondom.
"Én magasról leszarom,hogy az utcán kinek mi a véleménye a kutyámmal kapcsolatban..."
Szegény leendő kutyád, sajnálom, ha a saját gazdája ennyivel érdektelenebb a szenvedése iránt mint egy utcán őt látó jó érzésű járőkelő.
"Én most készülök angol bulldog kölyköt vásárolni mert imádom ezt a fajtát.Én magasról leszarom,hogy az utcán kinek mi a véleménye a kutyámmal kapcsolatban "
A leendő kutyádat szarod le magasról, hogy neked ilyen életképtelen testben megfelel. Ha imádnád a fajtát, akkor nem támogatnád ilyen formában a tenyésztését. Azért kívancsi lennék mit szólnál, ha nyomott fejjel ébrednél, tömzsi és ráncos testben. Valaki átoperálna, mint valami horror filmben, beleavatkozna a természetbe, mert neki így vagy cuki. Imádja, hogy röfögsz, hörögsz, megfogni a hurkáidat, ahogy rendelenessen járni próbálsz. A bulldognak az nem horror, hanem a valóság. A tenyésztők tették vele és a vásárlók tovább igénylik. Olyan k..va nehéz lenne elfogadni jobb testben a bulldogot, amit elvileg imádtok ? Vannak törekvések a fajta megmentésére, de nem erre van vásárlói igény. Ez szerintem undorító.
"erről nem azok tehetnek akik tartják a kutyát hanem jobb esetben akik tenyésztik"
:DDDD
És nyilván éppen pontosan addig fogják tenyészteni, amíg te és hozzád hasonlók "imádják" és megveszik a szerencsétleneket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!