Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Szerintetek ezek a csivavák...

Szerintetek ezek a csivavák fajtatiszták?

Figyelt kérdés

Én nem tudom eldönteni! Úgy néz ki, de valahogy mégis mintha lenne bennük még valami más is! :S

[link]

2010. máj. 17. 09:22
1 2 3 4 5
 31/44 anonim ***** válasza:
Előző vok: Amúgy az 1dolog,hogy a kutyát ennyiért veszed és hozod el,de ez a fekvőhely akkor is hülyeség...hidd el jobban szeretné az ólat...De te úgy sem fogsz építeni.
2010. máj. 17. 15:11
 32/44 A kérdező kommentje:
Most nem igazán értem kinek szól ez a fekvőhelyes dolog, szerintem senki nem beszélt itt fekvőhelyekről??? :))
2010. máj. 17. 15:16
 33/44 A kérdező kommentje:
Arról már nem is beszélve, hogy benti kutyákról beszélünk, tehát az "ól" kizárva....:D
2010. máj. 17. 15:17
 34/44 timido ***** válasza:

Szió!

Szerintem is inkább adjál ki érte pénzt, és tenyésztőtől vegyél, vagy valami ismerőstől, ahol TUDOD hogy bánnak a kutyával. én 2 éve vettem egy csivavát ( sajnos szaporítótól ) hát... az a kutya olyan is volt.. nem lehetett bírni vele. sosem volt nyugton. nem is a jó méretre nőtt. végül elajándékoztam egy idős házaspárnak. Azóta nem is volt kutyám, most tudom megengedni magamnak, hogy vegyek egy fajta tiszta kutyát ( más fajtát )tenyésztőtől, törzskönyvvel.

2010. máj. 17. 15:32
 35/44 anonim ***** válasza:

Szerintem fajtiszták, de nem értelek mért nem szereted a keverékeket.......nekem is az van!és gyönyörű

figyelj!: [link]

2010. máj. 17. 18:16
 36/44 anonim ***** válasza:

18.16os vok bocsi

túl kicsi lett!

2010. máj. 17. 18:17
 37/44 anonim ***** válasza:

15:09-nek !!

Pont azért veszem meg mert megtehetem , és mert a legjobbat akarom neki ! Fáj neked hogy az én kutyáim nem valami házilag összerakott "ólban" alszanak ??

Én csak leírtam neki , hogy tudja, és sok sikert kívántam , és csak remélni tudom hogy nem lesz beteg a kiskutyája!

"Francia bulldogos kislánynak" ..... Nem vagyok kislány vagy 23 évesen egy Nő még kislánynak számít ?? Mert ha igen , akkor elnézést !

Attól hogy imádom őket, és megadok nekik mindent nem vagyok rosszabb , sem jobb gazdi mint te !

2010. máj. 17. 18:17
 38/44 anonim ***** válasza:

" biztos valami kis gazdagocska vagy aki megkap mindent"

Elfelejtettem megírni neked, hogy nem azért tanúltam , hogy az utcán sepregessek minimálbérért(Senkit nem akarok ezzel megbántani !!!!) !

Hanem hogy jól fizető állásom legyen , és el tudjam magam tartani , céget alapítottam ,jól vezetem , és jól megélek belőle ! Nem kapok mindent hanem megteremtet magamnak ami kell! Nem kell mindjárt valami milliomos kis plázacicának beállítanod !

2010. máj. 17. 18:23
 39/44 anonim válasza:
Nem azok. Sokkal bolyhosabbak tűnnek, mint amúgy a csivavák, és... az egész kutya más. Nem. Nem fajtatiszták, de ez nem gond, sokkal tovább fognak boldogítani Téged :)
2010. máj. 17. 21:00
 40/44 anonim ***** válasza:

Nem értek ezzel egyet,h minden olcsón vett fajtatiszta kutya beteg és meg fog halni.

Én 10000 ft-ért vettem egy 2 hónapos bordeauxi dogot.Az égvilágon semmi baja nincsen!!!!!!!!!!!!!!!!!

Most 4 hónapos.

2010. máj. 17. 22:39
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!