Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Szerintetek ezek a csivavák...

Szerintetek ezek a csivavák fajtatiszták?

Figyelt kérdés

Én nem tudom eldönteni! Úgy néz ki, de valahogy mégis mintha lenne bennük még valami más is! :S

[link]

2010. máj. 17. 09:22
1 2 3 4 5
 21/44 anonim ***** válasza:
Kedves kérdező az expresszen szinte kizárólag csak szaporítók hirdetnek, kerüld el nagy ívben !!!!!
2010. máj. 17. 10:54
 22/44 anonim ***** válasza:
A te döntésed, te felelősséged. De a te szíved fog megszakadni ha kiderül hogy beteg...
2010. máj. 17. 10:56
 23/44 A kérdező kommentje:

10:49es! Gratu! Azért valljuk be szerencséd volt vele, mert elég ritka a kistestű fajtatiszta a menhelyeken!

Nem beszélve arról, hogy a neten nem frissítik rendszeresen a képeket!

Azzal azért vitatkoznék, hogy az expressz-en csak szaporítók vannak....Találkoztam már rendes tenyésztővel is.

Csak sajnos nem tudom megfizetni!

De olyannal is találkoztam, aki még ki is írja, hogy keverék és így is van pofája kérni érte nem kevés pénzt! :S

Nah mindegy, köszönöm a válaszokat!

2010. máj. 17. 11:09
 24/44 Winner of Royal Hill ***** válasza:
55%

Az csak nálunk divat,hogy a keverék kutyák ingyen se kellenek még a kutyának sem. Külfölön kemény pénzeket fizetnek még a keverékekért is. Ugye amiért az ember nem fizet azt nem is becsüli meg.

Szerintem még gyűjtögess vagy adj lejjebb az igényeidből.

Vagy utolsó variációként vállald a tudatlanságod,zsugoriságod következményeit.

2010. máj. 17. 11:15
 25/44 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudok sok mindent írni ehhez a "nem láttam még szép keveréket " stb.... !

Nem láttál?? És nem tetszenek , akkor miért Linkeltél be keverék kutyákat a kérdezésednél ?? Mert bizony azok nem voltak fajTAtiszták ! Ők mégis tetszenek ??

Tudod te hogy mennyibe kerül egy kutya tartása, még ha kis testű kutya is ?? Orvos , etetés , stb...??

Leírom neked az Én Francia bulldogom menyibe van bent nekem , most 3 éves ! ÉN TENYÉSZTŐTŐL VETTEM !!

Kutya maga : 150.000.-

700km oda vissza 2 x is , 1x foglalni, 1 x elhozni :50.000.- KB !

Fekhely : 6.000.-

Tálak: 4.000.-

Nyakörv: 5.000.-

Póráz: 5.000.-

játékok: 10.000.- (az összes kb)

Samponok : 5.000.-

Táp: 18.000.- (15.kg-os Acana )

Oltások ami KÖTELEZŐ !

8 hetesen 2 oltással hoztam el , és 4 x-i féregtelenítéssel , Tk.-vel ,Csippel, garanciával , adás-vételi szerződéssel !

Oltás + féregtelenítés:

1 kombinált (3.000.-

1 parvó : 3.000.-

2 veszettség : 8.000.-

Ivartalanítás : 20.000.-

Havonta rutin vizsgálat. 5.000.-

Ezeken kívül a kutyámnak SOHA nem volt sem allerigálya, sem köhögése, sem idegi problémája!

Makk egészséges, kitűnő állapotban lévő kutyus !

Mellette van egy másik Francia bulldogom őt a Bulldog fajta mentéstől fogadtam örökbe , 4 évesen (!!!!) .

És mííí meglepő mindketten szobatiszták !

Fel nem tudom fogni hogy keverék kutyák nem tetszenek , mégis pénzért vennél egy selejtes keverék kölyökkutyát !!

Végül is ez értelmes válasz !!

2010. máj. 17. 11:24
 26/44 A kérdező kommentje:

Kedves utolsó válaszoló! Nem tudom honnan veszed, hogy vennék keverék kutyát??? Se pénzért, se ingyen!

Azért linkeltem be, mert kíváncsi voltam a véleményekre!

Én csak fajtatiszta kutyát vennék, és természetesen tisztába vagyok az árakkal!

Azért amit te leírtál némileg túlzás! Nem csak olyan összegekért lehet venni kutyát, a másik meg hogy minek havonta orvoshoz vinni??

Szüleimnél van egy kutyám, amit én vettem, fajtatiszta egészséges, és az oltásain kívül más miatt nem kellett fizetnem!

Beagle, igazán helyes és szép, egészséges.

Azért, mert nem tudok megvenni egy 100 ezer forintos kutyát, az nem azt jelenti, hogy nem is tudom fenntartani.

Hiányzik a kutyám, de mivel ő már kerthez szokott így nem hozhattam fel őt magammal pestre, kis lakásba! Ezért szeretnék ide magamnak is egy kis méretűt!

De sajnálom, ha megbántottam bárkit is ezzel: nem tehetek róla, hogy nem tetszenek a keverékek!

Sőt tovább megyek, kistestűből is csak kevés!

Pl. a tacsi és a pincser sem szimpi!

De ez hagyj legyen az én bajom!

Én csak feltettem egy egyszerű kérdést.

Nem akartam itt felháborodást okozni! csak szeretnék egy kutyust, de sajnos nem tudok érte kiadni több tízezret!

2010. máj. 17. 11:41
 27/44 anonim ***** válasza:
2010. máj. 17. 11:42
 28/44 anonim ***** válasza:

Sajnálom ha túlzásnak veszed , amit írtam neked, számomra ez nem túlzás ! Szeretem tudni hogy a kutyáim jól vannak e !

Az is had legyen az ÉN dolgom !

Csak úgy megírom neked a fejen is állsz , akkor sem fogsz kapni fajTAtiszta, EGÉSZSÉGES kölyök Csivavát 25.000.- ért ! Vagy beteg lesz vagy keverék , vagy eléri majd az Én francia bulldogjaim méreteit !

Sajnos vettem Én is annó szaporítótól kölyköt ... 2 db.-ot , mert megtehettem volna hogy tenyésztőtől vegyek , de így hogy 100.000.- ért 2 tudtam venni jobban tetszett !

Senkinek nem kívánom azt a 4 évet, amit a kutyáim velem voltak ...... azt a fájdalmat amikor láttam hogy az egyik daganatos, ideggyenge, a másik epilepsziás , allergiás STB....!

És tudod akkor döbbentem rá arra hogy mégegyszer nem akarom azt átélni és egészséges kutyát akarok !!!

De hidd el idővel te is rá fogsz jönni !

Kívánom neked hogy ne kelljen átélned azt amit nekem !

2010. máj. 17. 11:49
 29/44 anonim ***** válasza:

Csatlakozom az utolsóhoz.

Ismerőseim 1 hónapja vettek egy csivavát, 30.000 forintért. A kiskutya 3 napot volt náluk, azóta infúzión fekszik a dokinál. Azt hitték megússzák olcsón, de ebben az egy hónapban már 100.000 forintot költöttek rá. A vicces az hogy figyelmeztettem őket, úgy mint most téged.

2010. máj. 17. 12:13
 30/44 anonim ***** válasza:

Nem értem,hogy minek kell venni több 10.000-ért "fekvőhelyet" a kutyának amikor lehet az itthoni fából,kisebb szőnyegből,[szögből],és hungarocellel a falát kibélelni...és ez mind INGYEN!!!!És képzeld[nem te kérdező],hogy IMÁDJA az ólát...biztos valami kis gazdagocska vagy aki megkap mindent...komolyan mondom

-____-**[a Francia Buldog-os kislánykának]

2010. máj. 17. 15:09
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!