Kutyákkal Horvátországban?
Vannak tapasztalatok azzal, hogy milyen Horvátban utyákkal lenni? (2 nagytestű kutyus)
Település? Fontos, hogy legyen a közelben kutyastrand és kutyabarát helyek legyenek ott.
Valamint a határnál mi a tapasztalat? Részletesebben megnézik az eb útlevelét?
Rengeteg infó van a neten a kutyás strandokról, csak az országrészt válaszd ki előbb. Szállást lesz nehezebb találni 2 kutyával, mint olyan helyet, ahol tudod úsztatni.
A határon sokszor csak akkor veszik észre a kutyát, amikor odaadom az útlevelét. Elvileg csak száraz eledelt lehet bevinni az országba, gyakorlatilag meg bármilyet. Az oltásokról és féreghajtásról a konzuli szolgálat honlapján mindent megtalálsz, ami a kutya beutazásához szükséges.
Rengeteg étterembe beengedik a kutyát is, sokszor az ajtónálló pincér invitál be:)
A szálláskeresésnél a kutyabarát helyek 1 kutyára vonatkoznak, ha 2 kutyát vinnél, akkor előzetesen egyeztesd a szállásadóval, mert érhet meglepetés, amikor kettővel állítasz be.
Általában szeretik a kutyákat, amelyikről nem hallottak még rosszat. Én tavaly 3 kutyával mentem, egy keverékkel(18kg), egy boxerrel és egy amstaffal. A legtöbb ember a keveréket írtó cukinak találta, meg minden de a másik kettőnél ferde szemmel néztek ránk. Sőt volt olyan, hogy étterembe a kevereket beengedték, de mondták, a 2 "harci kutya" nem jöhet be :(
Ennek ellenére egyébként jó volt, a kutyák szélen pancsoltak, senkit nem zavartak, és azért nem mindegyik ember ilyen,mint amit leírtam, a szállásadó pedig végigpuszilta őket és a saját golden keverékét mindig áthozta játszani :)
Makarskan voltunk.
Útlevelet vigyél, de amúgy meg se nézik a kutyát.. nekünk mikrobuszba hátul voltak kennelbe, ki sem kellett nyitni. Vihettünk volna tirexet is :D
A legtöbb strand amúgy nem kutyabarát, de ha szélen vagy, illetve jó viselkedésű a kutyád, akkor lehetsz középen is. Csak ne idősökkel körülvéve, mert azok hápognak :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!