Ti és a kutyátok hogy élitek meg, hogy nem lehet elengedni őket sehol?
Nálunk nagyon jófej a polgi és a kutyákat mindenhol engedélyezi! :) Mákunk van vele.
Belvárosba sem a kutya sem én nem járunk
Nálunk nemrég engedték meg az egyik bevásárló központban, hogy kutyát is lehessen bevinni. Egyből mentek a helyi csoportba a lesifotók a kutyákról és rájuk a dühös fejek és az emberek felháborodása..
Nem értem én sem.
Engem maximum az zavar, hogy sokan a szabályozás ellenére sem oltatják a kutyájukat és féreghajtás/bolhairtás szintén sosem történik meg..Ha ezt jobban ellenőriznék, akkor szerintem az emberek is máshogyan állnának hozzá és kevésbé tartanának egy kutyától mondjuk a bevásárló központban.
Bár szerintem aki foglalkozik a kutyával, viszi sétálni, viszi magával, az pont az a réteg, aki oltatja is.
Az, hogy közterületen nem lehet póráz nélkül is érthető az emberek szemszögéből, sok a neveletlen kutya sajnos.
De tényleg jó lenne rá, ha lenne megoldás és minden településen lennének olyan helyek, ahol póráz nélkül is lehetnének a kutyusok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!