Hogyan tanitsam meg a kutyámnak higy ne bántsa a macskákat?
Figyelt kérdés
Egy 2 éves német juhász és gyűlöli a macskákat már ölt is macskát nem is egyet es 2 hónap múlva lesz 2 kiscica hogyan kezdjem le szoktatni?azt hallotam hogy elsőnek csak töröljem meg egy rongyal és a rongyot szagoltassam meg vele.köszönön a válszokat2017. máj. 21. 17:33
11/14 A kérdező kommentje:
Nem hanyagoltam el es mondtam hogy lesz kutyaiskola
2017. máj. 22. 07:14
12/14 anonim válasza:
A kommentjeid alapján, ne legyen még kiscica, mert meg fogja őket ölni.
Előbb kutyaiskola, kutya megnevelése.
13/14 anonim válasza:
2 éves kutya, agresszív feléd, kezelhetetlen, irányíthatatlan. Mégis miben nyílvánul meg, hogy nem hanyagoltad el? Eddig miért nem nevelted?
14/14 anonim válasza:
járj el vele kutyaiskolába, az egy nagyon jó lépés, és sosem késő elkezdeni a nevelést, hajrá! viszont könyörgöm be ne fogadj egy darab macskát se, egyelőre tanulj meg felelősséget vállalni ezért az állatért, és megnevelni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!