Mit kell tudni a yorkshire terrierről? És hol lehet venni (mini méretűt)?
Sziasztok, szeretnék egy mini méretű yorki kiskutyát. Mit kell róla tudni? Mik az igényei? Milyen étel, mennyi mozgás, milyen játékok, milyen oltások kellenek neki? Hányszor kell levinni egy nap? Hányszor kell etetni és mivel? Mi az amit megehet egy ilyen kis kutyi?
Előre is köszönöm a válaszokat!:)
Miért lenne provokatív kérdés ?? Nem tehetek róla, hogy felhúzzátok magatokat a semmin ! Egy kérdésen ?!
Igen, képzeld, láttam már normál méretűt is, ő is aranyos volt, de a mini nekem jobban tetszik, sztem aranyosabb:)
Hogy mersz ilyet mondani, hogy idióta ?!?! Én sem mondtam ilyent rád, elvárom, hogy te is normálisan beszélj velem !! Azért mert a kicsi kutyákat szeretem és nem a nyáladzó idegbeteg pitbullokat, attól még nem vagyok idióta !! Ők is kutyák, ha nem tudnád ! Pici, de okos, merész és szép kutya ! Nem kell lenézni őket, jóó ???!!
Ha meg nem tudsz normálisan írni, akkor nem kell kommentelni ! Nem arra van ez az oldal, hogy kérdezzek ??
Fhuu ...
Apád füle az idegbeteg pitbull. Látszik hogy neked a legközelebbi kapcsolatod a kutyákkal egy szerencsétlen plázapatkány, akit megnyomorított az emberi hóbort.
Egyrészt, ha már egy kutya idegbeteg, akkor pont a mini yorki az. Szegény alapból el van reszelve genetikailag (nyilván a szülei sem makkegészségesek, ha ilyen csenevész kölyköket hoznak le...) plusz "oaaan cukimuki, nem szólok rá, szegénynek meghasad a szíve"
Szegényt a külsejéért tenyésztik, a mentális egészsége a háttérbe szorul. Nagyon ritkán van szűrve a "tenyész"állat, a gazdái meg csecsebecsének tartják.
A pitbull, bulldog, rottweiler, dobermann minden, csak nem elmebeteg nyáladzó vadállat.
Tudod mi a vadállat? Az ember. Ha úgy bánik vele, még egy szelíd golden retrieverből is képes harapós agresszív bestiát kreálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!