Yorkshire Terrierről szeretnék kérdezni?!
A vérzést ivartalanítással lehet kiküszöbölni. Vagy ha nem akarjátok ivartalanítani akkor tüzelőbugyi és úgy nem vérez össze semmit a lakásban.
Van egy tenyésztő aki hobbi célra 80.000Ft-ért ad kutyát. A kennel nevét most nem tudom de Hatvanban van. (Ha érdekel akkor írj privátot és megkeresem).
Szerintem jó lenne..... Meg fogja szokni. Nálunk is így vannak itthon a kutyák.
Hát mi most tartunk a 3. tüzelésnél. Hát a méretéhez képest a miénk elég sokat vérzik :S Erre tényleg legjobb megoldás a tüzelőbugyi.
Az ivartalanítással lehet csak kiküszöbölni, de arra figyelj hogy ne csak elköttesd mert akkor a tüzelés ugyanúgy megmarad, csak vemhes nem lehet.
Én 80k-ért vettem a kutyusomat, tk-vel, chippel hobbi célra. Ugyan nem mestertenyészetből, de nekem így megfelelt tekintve hogy nem igazán akartam kiállításokra cipelni, nem volt szükségem tökéletes származásra, lényeg az volt hogy egészséges kutyusom legyen és hála isten az is lett :) Egy 2.90kg-os gyönyörűség :)
Az utolsó kérdésedre nem tudok válaszolni, mert nekem anyukám itthon dolgozik, ergo mindig van vele valaki, de ha hosszabb időre el kell mennünk azt sem viseli rosszul. Bekutyorodik a helyére és várja amíg megérkezünk :)
és olyan tüzelőbugyit hol lehet kapni?? patikában?
amugy köszönöm a válaszokat!:))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!