Félek, hogy elveszítem Őt?
Van egy kutyám. 4 éve fogadtam örökbe a menhelyről. Akkor 5 éves volt. Olyan hamar elment ez a 4 év, hogy csak annyit vettem észre, hogy öregszik. Lassabban megy sétákkor, sokat szaglászik, melegben nem akar kimenni. Kicsit el is kezdett hízni. Nagyon sokat alszik, lényegében sétán kívül szinte mindig. Első kutyusom, 12 éves voltam, amikor megkaptam, minden álmom Ő volt. Nagyon félek, már most, hogy hamarosan elveszítem. Nagyon lelkis típus vagyok, sokszor van szeretet hiányom és sokszor csak Ő tud engem megvígasztalni. A barátaim kutya b..zinak hívnak, mert nagyon szeretem őt. Most 9 éves a Kincsem, mire számíthatok? Hogy készüljek fel? Aki már átélte, mesélnétek, hogyan történt meg ilyesmi? Nagyon sokat segítenétek:(
16/L
Olyan sokat élhetnek? Ő közepes méretű. Úgy tudtam max 14 év. És ivartalan, ez számít?
De mindenképpen el viszem dokihoz. Lehet kérni vmi teljes kivizsgálást? Hogy nincs-e szervi baja. Vagy bármilyen betegsége.
Köszönöm a válaszokat! A vérkép az mit takar?
Amúgy oltásai rendben, élősködő elleni védelem is rendben és gabonamentes, hypoallergén tápot eszik + néha főzök neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!