Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Muszáj felszedni a kutyakakit?

Muszáj felszedni a kutyakakit?

Figyelt kérdés
Lesz egy kutyám, de én nem akarom össze szedegetni a szarát. Tiszta undorító, milyen már, hogy a szart fogdosom. Utána meg szarral a kezemben sétáljak a kutyával?! Különben is tiszta hülyeség össze szedni, amikor a fűben a földön legalább előbb lebomlik, mint zacskóban!
2017. máj. 17. 15:18
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
97%
Én meg is etetném veled ha látnám hogy ott hagyod. Mi a p.csa bajod lesz ha fogsz egy rohadt zacskót amivel felszeded és kidobod a legelső kukába te eszetlen? Én se szarok a házad elé.
2017. máj. 17. 15:35
 12/21 anonim ***** válasza:
97%
# 10-es vagyok, azt még elfelejtettem, hogy az ilyen "nem szedem fel a szart, mert majd úgyis lebomlik" hozzáállású gazdik miatt gondolják nagyon sokan az összes kutyást, egy nemtörődöm, igénytelen bunkónak. Szóval, kössz szépen!
2017. máj. 17. 15:36
 13/21 anonim ***** válasza:
97%
A segged se muszáj kitörölnöd de azért illik.
2017. máj. 17. 15:44
 14/21 bollocks ***** válasza:
97%
Nem muszáj felszedned, csak ne csodálkozz, ha valaki megteszi helyetted, és szétkeni a hátadon.
2017. máj. 17. 15:48
 15/21 anonim ***** válasza:
97%

Ja. Muszáj. Tudod, baromi idegesítő, amikor 5 kupac kutyasz-arba belelépek, hogy a saját kutyám piszkát össze tudjam szedni. Még jobb, amikor a kutyám lép kutyasz-arba, mert valami hozzád hasonló kényeskedő nem szedi össze.

Az is tök jó, amikor a közmunkások nyírják a füvet, és szétcsapják a sok otthagyott sz-arkupacot.

2017. máj. 17. 15:54
 16/21 anonim ***** válasza:
96%

LOL :D

A fűnyírós közmunkás helyében nem lennék szívesen.

2017. máj. 17. 16:07
 17/21 anonim ***** válasza:
97%
Majd ha két lépeést nem tudsz tenni a kutyaszar miatt vagy a gyereket szart eszik valahol megérted hogy miért is kell felszedni... nekem is undi felszedni, de belelépni vagy elcsúszni rajta még undibb.
2017. máj. 17. 16:46
 18/21 anonim ***** válasza:
94%
Edd meg! :) Akkor nem kell azt sem megvárni, míg lebomlik! Puszika ♥
2017. máj. 17. 17:25
 19/21 anonim ***** válasza:
Fel is eheted ha nem akarod felszedni, de akkor már ízletesebb felszedni. És erre vannak megfelelő eszközök, nem kell megfogjad a finom-friss-meleg kutyakakit. Az összes állatosboltban lehet kapni ehhez való zacskót, amit tudsz használni. És a zacskóval meg tudod úgy fogni, hogy ne legyél nyakig kutyakakis.
2017. máj. 19. 15:38
 20/21 anonim ***** válasza:
Fel szedheted zacskóval is, nem muszáj a csupasz kezedben tartani a kaksit amíg elérsz egy kukához!!! :D
2018. márc. 9. 11:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!