Összeszeded a kutyád után a végtermékét?
Mindig, még erdőben is. Én sem szarok a turistaútra/mellé.
2017. máj. 17. 12:02
Ha nincs kuka, az nem kifogás. Nem cementes zsákot kell hazacipelni.
2017. máj. 17. 12:05
13/18 A kérdező kommentje:
Én régen felszoktam szedni mindig, de a környékünkön egymást érik az adagok és senki nem szedi fel, talán 50 emberből 1-2 max, mégis mindig engem szóltak meg, hogy szedjem fel, és hiába mondtam, hogy én felszoktam, (valószínű mivel akkor 13 éves voltam) sokszor erőszakkal felszedették velem a másét is. Most már felnőtt vagyok, járok boxolni és van egy tiszta izom staffbullom.
Ugyanúgy felszedem, viszont aki nem szedi fel a SAJÁT kutyája után a szemem láttára arra ráerőszakolom. Megfenyegetem, hogy van rendőr és közterületes ismerősöm és 50 ezer egy bírság és, hogy mindent felvettem telefonra. Sokazor én adok nekik zacskót, de akkor is felszedik. Aztán elmondanak engem minden bunkó parasztnak meg k anyáznak. De azóta sokkal tisztább a környék:)
Majd egyszer valaki beletöm a szádba egy nagy adag kutyaszart, aztán játszhatod az önkéntes zsarut.
2017. máj. 17. 12:54
15/18 A kérdező kommentje:
Vkinek muszaj tennie vmit, ha mar ekkora balf@xok vannak a vilagon:DD
Én 13 éves vagyok, és senki nem szedetné fel velem ami nem az én kutyámé. Menjen a pokolba. A saj@tokmét mindig felszedem.
2017. máj. 17. 13:23
Ha betonúton vagy parkban sétálunk, akkor igen (a parkon csak át szoktunk vágni). Viszont kint a szabadban nem szoktam megkeresni a fűcsomók között.
2017. máj. 17. 13:40
Én is rászóltam az egyik emberkére, hogy összeszedhetné a kutyája után a kulát, én adtam neki zacskót. Pár nappal később az egyik kutyás haver mondja, hogy az illető azt mondta neki, inkább nem hozza ki többet a kutyáit, mert megszólják érte. Hiába kertes ház, de én is viszem sétálni, ő meg már inkább nem. Pedig annak a kutyának is kell másokkal találkozni, de a gazdi bedurcizott. Ha hülye, hát hülye, de miért a kutyát kell letiltani a sétáról?! Nem hiszem, hogy görcsbe rándulna a háta, ha le kell hajolni felszedni. Másokra nincs tekintettel, pedig sokan járnak arra.
2017. máj. 18. 01:10
Kapcsolódó kérdések: