Jack Russel terrier?
Figyelt kérdés
Mostanéban elég sokat gondolkodok kutya ügyben, és erről a fajról szinte csak jót lehet hallani. Ajánljátok nekem ezt a kutyát?2010. máj. 16. 16:42
11/11 anonim 

válasza:

ezt a kutyát nem kell trimmelni. de azért nem árt ha havonta átfésülöd h az elhalt szőre kijöjjön.Nekem is van ilyen kutyám.Én szeretem mongyuk az enyém egy welsh terrierrel van egy udvarba és nagyon szeretik egymást mindig játszanak és futkároznak van mellettte még egy uszkárunk is és ők 3 nagyon eggyütt vannak.A jack russsel terrier nagyon ragaszkodó és jó házőrző valamint szeret futni és ugrálni én agilityzek vele. Ha kérdésed van írj nyugottan szívesen válaszolok: lilla.14@windowslive.com
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!