Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Ha beszeretnénk adni a kiskuty...

Ha beszeretnénk adni a kiskutyákat állatmenhelyre, kell azért fizetni, hogy beadjuk őket?

Figyelt kérdés
2010. máj. 16. 16:06
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
És bocs ha bunkó voltam , de ez van !
2010. máj. 16. 18:49
 12/15 anonim ***** válasza:
51%
Na látod, már ketten is ígértük, hogy segítünk, csak jelentkezz, ne ess kétségbe! Feltesszük mindehova az internetre, még az is lehet, hogy egy-kettőnek tudunk ideiglenes gazdit találni, míg nem találjuk meg a véglegeset. Nekem mondjuk komoly meccset kéne vívnom a pasimmal, hogy még egy kutya hozzánk kerüljön, de lehet, hogy még az is megoldható, amíg nem lesz gazdája. Gyorsan kezdj el intézkedni, mindent meg lehet oldani :)
2010. máj. 16. 18:56
 13/15 anonim ***** válasza:
26%

Remélem fog válaszolni !

8 hetesen már nagyon kis gömbőcök , és nagyon kis édesek , ebben a korban tudnak a legjobban gazdira találni !

Ha ír Én is szívesen segítek neki !

De csak a kicsik miatt ! nekem 5 kutyám van , befogadás csak addig menne míg nem találnék neki gazdit , és ha nem kell 500km-t mennem ! De majd meglátjuk hogy ír-e !

2010. máj. 16. 19:05
 14/15 anonim ***** válasza:
Én is segítenék, csak írj már vmi választ. Lehet, hogy priviben már küldtél, de ide is jó lenne!!! Milyen fajtájúak?
2010. máj. 16. 21:19
 15/15 anonim ***** válasza:

Nekem ugyan még nem írt..... de mindegy !

Pedig vártam !

2010. máj. 17. 09:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!