Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Séta gondok, valaki hozzáértő...

Séta gondok, valaki hozzáértő tud segiteni? Egy amstaffról lenne szó.

Figyelt kérdés
Van egy 6 éves amstaff kutyusom. Sajna nagyon nem megy a séta. Évek ota nem megy sehova. Ha kilép a kapun, már akkor terpeszbe áll és húzz. Nem lehet vissza fogni. Mivel sok helyen van kutya az utcába így itt húzz. Ahol nincs kitya ott kevésbé de akkor se rendesen megy. Valaki tud valami módszert hogy lehetne megtanitani? Amugy sokat vagyok vele meg játszom vele. Nagyon gyugodt kan kutya. Sajna kutya suliba nem mehet helybe,mert kanokkal domonáns. 30 kmre lenne másik suli. De teleport hiányába nem tudom elvinni.

#kutya #séta #amstaff #staffordsire
2017. máj. 15. 09:18
1 2 3
 11/26 A kérdező kommentje:
Az udvaron teljesen normálisan sétál.
2017. máj. 15. 12:56
 12/26 anonim ***** válasza:

Ez egy régóta rosszul rögzült beidegződés nála, amit felül kell írni.

Miket próbáltál már vele eddig, hogy ne húzzon? Milyen nyakörve van?

2017. máj. 15. 13:00
 13/26 A kérdező kommentje:
fordulás de az esélytelen volt, a szemkontatust de ez se segitett. előtte lefárasztottam az se. sima nyakörv, 2 fajta fojtó meg hámja is van.
2017. máj. 15. 13:05
 14/26 A kérdező kommentje:
nem hiszem el hogy nem megy pedig elég rá néznem tudja mit akarok. Pedig olyan okos meg jó kutya, olyan szivesen mennék vele
2017. máj. 15. 13:07
 15/26 anonim ***** válasza:

Keményebb fellépés, egysoros lánc fojtó nyakörvben (tudod, azt hogyan kell használni? ha nem, legalább a helyi kutyasuliban ennek a használatát tanuld meg a kiképzőktől). Míg húz, nem jut sehova. Ha egy pillanatra meglazul a póráz, dicséret és indulás. Ha húzni, újra megállás. Türelemjáték. Neked kell mentálisan keményebbnek lenned.

Ha már a kapun kilépéskor húz, azonnal fordulj vissza vele, és állj meg.

Gyakorlás előtt fáraszd le minél jobban.

2017. máj. 15. 13:13
 16/26 A kérdező kommentje:
nem szivesen teszek rá nyakőrvet pár hete ugy meghuzzta hogy összehányta magát olyan rosszul lett, hogy kêzbe vittem dokihoz.
2017. máj. 15. 13:16
 17/26 A kérdező kommentje:
ez is probáltam hogy vártunk a kapuba 3 órát ott áltam vele de semmi. régen naponta vittem igy sem lett jobb, ugyhogy a bezártság sem lehetett gond.
2017. máj. 15. 13:24
 18/26 anonim ***** válasza:
Akkor nem tudok mit mondani. Nyakörv nélkül aztán pláne nem fog menni. Kiképző. Más nincs.
2017. máj. 15. 13:31
 19/26 A kérdező kommentje:
hát egyelőre azt nem tudom megfizetni.
2017. máj. 15. 13:35
 20/26 anonim ***** válasza:

Szia! Esetleg ez segíthet, én használtam és jó volt.

[link]

2017. máj. 15. 13:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!