Ezt illik? Lehet egyáltalán ilyet csinálni?
Nincs már olyan messze az a nyári szünet, hívd csak fel őket.
Legalább megismered a feltételeket, hogy a szüleid is képben legyenek az odajutással és az anyagi részével.
Én is 13 vagyok és nyáron én is szeretném vinni a kutyámat kutyasuliba. Apám haverjáé a kutyasuli.
Szerintem (ha csak nem vicsorgó,harapós,agresszív vagy kezelhetetlen kutyáról van szó) egy közepes vagy kis termetű (26 kg alatt: border collie, terrierek, spánielek, tacskók, vizslák, Beagle, kisebb juhász-és pásztorkutyák, bulldogok, spitzek, és a többi...) kutyáról van szó, akkor nevelői (egyik szülőd) hozzájárulása mellett simán te is taníthatod.
Viszont egy nagytermetű vagy (nagyobb) közepes testű kutyát (26 kg felett: nagyobb vérebek, akiták, masztiffek, káj, cane corso, argentin dog, német dog, nagyobb pásztor- és juhászkutyák, Dobermann, Rotweiler, hegyikutyák, nagyobb kopók ) nem biztos, hogy jó ötlet neked nevelni. Bár közöttük is vannak hatalmas "mackók" is, akik könnyen taníthatóak.
Azt sajnos nem tudom, hogy illik-e 1-2 hónappal előbb szólni.
Remélem segítettem! 🙂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!