Honnan érdemes venni?
Itt nagyon jó kutyák szoktak lenni, bár nem túl sűrűn hoz le almot. Érdeklődd meg, mikor lesz kiskutya:
Ugy tudom, hogy a munka es a show vonal a tenyesztesben kette valt. Es hogy a show kutyak legtobbszor ponty hatuak meg sok a felepitesukkel a problema, de inkabb ezt ajanljak "csaladi " kutyanak. A munka tipusu meg szivosabb, masszivabb (es szerintem szebb is) de sokkal hiperaktivabb es tobb szo szerinti fizikai es mentalismkunkat/ terhelest igenyel.
Most akkor nekem miben is kellene gondolkoznom valaki felvilagositana? Egyedulallo fiatal vagyok, a kutyamat igazi tarskent szeretnem magam melle venni, napi 2-3 orat tudnek a mozgatasara szanni, ebbol 1 ora intenzivebb(futas egyutt terepen, frizbi, hetvegeken hosszabb turak), es szeretnem kepezni is, de ennel tobb idom nem lenne munka es tanulas mellett.
Inkább show vonal passzolna hozzád.
Itt vannak tenyésztők, lehet válogatni:)
Szerintem ennyiért simán kapsz egy kevésbé felkapott kennelből:)
A frizbivel óvatosan. A német juhász dyspláziára, ízületi problémákra hajlamos fajta, nem szerencsés sokat ugráltatni. Nekem szűrt (dp. mentes kutyám van, félévente kapja a zöldkagyló-kúrát megelőzésképpen, de nem merném frizbiztetni. Viszont labdázást imádja, nem is fut, suhan:)
Nem pontyhátú, és nem húzza a földön a hátsóját. Az apja Németországi tenyészetben van, de nagyon szép küllemű kutya, ráadásul okos is. Viszont elég nyugis, mi kifejezetten kértük a tenyésztőt, hogy nyugodtabb természetű kutyust szeretnénk. Te is kérheted, hisz még egyazon alomban is lehetnek pörgősebb és nyugodtabb kölykök is.
Mióta megvan a kutyám, rájöttem, mennyire igaz az a mondás, hogy lehet kutya nélkül élni, de minek?..:)
Koszi eddig mindenkinek :)
Utolso, megkerdezhetem, te honnan vetted a kutyad? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!