Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Ezt hogy lehet megtanítani a...

Ezt hogy lehet megtanítani a goldimnak?

2010. máj. 15. 21:27
 1/8 anonim ***** válasza:
Ugy, hogy akarmikor csinalja, megdicsered erte. Ha rajon arra, hogy jutalomfalatot kap amikor ezt csinalja, akkor egyre gyakrabban fogja csinalni. Te pedig ilyenkor minden egyes vonyitasnal mondhatsz egy vezenyszot. Egy ido utan megszokja, hogy amikor vonyit, az a vezenyszo hangzik el, igy mar az is ki fogja belole valtani a vonyitast, amikor te mondod a vezenyszot.
2010. máj. 15. 21:50
 2/8 A kérdező kommentje:
De még sosem vonyított
2010. máj. 15. 21:51
 3/8 anonim ***** válasza:
Vgay vonyíts neki, úgy ahogy a videóban és hátha megpróbálja utánozni.Ha igen,mondd a vezényszót is... Nemtom beválik-e,nem próbáltam,de sok szerencsét :)
2010. máj. 15. 22:01
 4/8 A kérdező kommentje:
Köszi, megpróbálom
2010. máj. 15. 22:12
 5/8 anonim ***** válasza:
Meg kell probalnod ravenni valahogy, mert ha nem sikerul, akkor nem fogod tudni megtanitani...de ez van, vannak nem vonyitos kutyak :)
2010. máj. 15. 22:39
 6/8 anonim ***** válasza:
viszont készülj fel: könnyebb a kutyust erre rászoktatni, mint leszoktatni róla. Gondold el, lehet hogy másként értelmezi a dolgokat, és rengeteget fog vonyítani. a szomszédok örülni fognak:S de tényleg úgy kell, hogy ha csinálja, jutifalat és megdicséred. de tényleg gondold át, hogy meg akarod-e tanítani neki...
2010. máj. 16. 13:15
 7/8 anonim ***** válasza:
szerintem ez kamu
2010. máj. 16. 17:11
 8/8 A kérdező kommentje:

17:11, mi a kamu? Sok kutya meg tudja csinálni, az enyém nem beszédes...ugatni is csak elvétve ugat...szóval nem kamu.

A többieknek köszi a tippet, megpróbáltam, és csak néz, hogy "Te most hülye vagy...most tényleg", szóval vele nem sikerül. Meg írtátok, hogy rászokik, és az nagyon rossz lenne, szóval feladtam. Amúgy mindent kösziT

2010. máj. 16. 19:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!