Hol találhatnék kölyök kutyát?
Miért akarsz szaporítókat támogatni,hogy tőlük veszel kutyát?
Inkább mentsd meg egy kutya életét.
Mert akitől veszel az majd újra lefog hozni almot a kutyájától,mert látja elviszik a kölyköket.
Mivel keveréket akarsz kölyköt vagy fiatalt a menhely lenne a legideálisabb.
Nem értem a menhelyet miért zárod ki mikor szebbnél szebb és cukibbnál cukibb keverékek várják a gazdit. Ott lehet válogatni. Nem neked magászemély kell.
De szólók,hogy a menhelyen lévő kutyák 90%-a magán személyektől van akik utcára dobják őket,mert nem vitték el tőle. Pont ezért mentened kéne,nem pedig az ilyeneket támogatni.
Miért zárod ki a menhelyet amúgy?
rengeteg gazdátlan, gazdára váró kutya van, szerintem a számuk közelíti a milliót is Magyarországon.
ha menhely nem opció, akkor fajmentők, facebookos csoportok, hirdetések.
igen, ez neccesebb, hogy oltva is legyen, mivel pont azok szokták eladni hamar a kutyát, akik oltásra sem áldoznak.de nem lehetetlen, biztos találsz.
én a facebookos oldalakat és csoportokat ajánlom, ha a menhely tuti nem jó.
Kölyök kutyák kijönnek más kutyákkal.
Menhelyen van lehetőséged a kutyádat elvinni,együtt sétáltatni a kiszemelttel.
Kutyás barátomék 3 kutyust szemeltek ki a menhelyen,de egy volt az aki kijött a saját kutyájukkal,mondjuk ők 2-3 év körülit kerestek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!