Hol találhatnék párosodásra alkalmas (kutya) asszonyt a kutyámnak?
Van egy kutyusom, Mixi.
7 éves kan, nagyon aranyos, kis bolyhos, de nyárra meg szoktuk nyírni. Furcsa emberi tulajdonságai vannak. Szereti a tengerimalacomat, nagyon barátságos. Intelligens állat, semmilyen parancsot nem hajlandó teljesíteni, kivéve ha kaja van a dologban.
Na a lényeg az, hogy szegénykém még életében nem volt együtt senkivel "úgy" és sajnálom őt, hogy ez nem része az életének és a kedvenc, illetve most már csak régi kedvenc plüssmackómmal éli a nemi életét. Ha van valaki aki segíthetne az ügyön, a kiskutyák (ha neadjisten lennének) elhelyezésébe abszolút megpróbálunk segédkezni, de hátha felizgatja a fantáziáját egy ivartalanított kislány is.
Előre köszönöm!
Parancsot nem teljesít és búbolja a plüsst... abszolút nem tisztel, nem vagy falkavezér a szemében. A kutyádat meg kéne nevelni és ivartalanítani és nem szaporítani kéne. Nem kell több menhelyre kerülő keverék.
Mellesleg a kutyák nem élvezetből, hanem ösztönből párosodnak.
Ebben az előttem írónak tejesen igaza van. Mint ahogy Te is írtad, kedves kérdező, a kutyád egy neveletlen 7 éves bunkó, aki a szemed láttára dominál le. Nem szabad hagyni.
A kutyáknak semmilyen ingerenciája nincs a gyermekvállalásra, egyedül a fajfenntartási ösztön hajtja, amíg vannak golyói. A kigolyózás semmilyen testi vagy lelki deformitáshoz nem vezet, egyedüli következménye, hogy nem segítesz a világra 5-7 potenciális kóborkutyát...
Az ivartalanítás előnyei mellett érvelve elmondhatom neked, hogy rengeteg ivarszervi megbetegedést kerülhetsz meg vele, meghosszabbítod a kutyád életét. Valamint kiegyensúlyozottabb, nyugodtabb és kezelhetőbb is lesz.
Egy ivartalan szuka pedig nem engedné magára, abból csak balhé lenne.
Én találkoztam már élőben is ehhez hasonló felfogással, sajnos.
De szerintem most valaki csak unatkozik és provokálja a népet.:D
akumi: nekem sajna van ilyen ismerősöm. családi házban lakik, 2 máltai selyemmel, a kutyák max tízpercet lehetnek kint: nehogy megrágjanak ( meg hát behívni se lehet őket, csak kergetőzés után tudja nagy nehezen visszavinni a lakásba, de akkor is csak úgy, hogy elkezd kiabálni: sonka-sonka! :) ) valamit, vagy kullancs menjen beléjük. 23 óra 50 percet ülnek a teraszajtó előtt, és bámulnak kifelé. séta szinte sosincs, ha véletlenül ( kb 2 hetente egyszer ) mégis van, akkor az max 20-30 perc és csak pórázon. a fiú kutya nem ivartalanított, egyszer pároztatták: eredmény 2kg súlyú kifejlett "életerős" utód. mosolyogva, büszkén nézik ahogy "dugja" a plüss állatkát.
egyszer-kétszer mondtam neki, hogy meg kéne őket nevelni, de le lettem hülyézve! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!